Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Egzaminator-Pan Sebastian Garstka. wątek zamknięty Pomimo że egzamin oblałem,to chcę powiedzieć że Pan Sebastian Garstka jest...
helikopter233
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 marca 2018

Zdany egzamin starszej pani wątek zamknięty Hurra zdałam.Dziękuję panu Marcinowi K. za rozładowanie stresu i miłą...
~pigula85
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 czerwca 2018

ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! wątek zamknięty Miałam zaszczyt zdawać u Pana Sławka D. W trakcie pierwszych pytań o płyny i...
~Halina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 czerwca 2018

Zdane w koncu wątek zamknięty Pan M.Kalinowski bardzo sympatyczny egzaminator,dzięki
~Pani Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 maja 2018

pord Gdansk wątek zamknięty walcze z prawkiem bardzo długo - fajnie by było zdac, dzis jestem po 8...
~Sajko
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 maja 2018

Egzamin zdany za 6 podejściem wątek zamknięty Pierwszy egzamin: Lech S. - straszny gbur. Drugi egzamin: Andrzej D. - bardzo...
~Marta
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 stycznia 2018

BMWe60 wątek zamknięty Drogi PORD-zie jak dla mnie to wy nie macie żadnych wymagań tylko ludzi...
~Kierowca bmw
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2018

Zdane za 3 podejściem wątek zamknięty Dzisiaj zdałam za 3 podejściem: - 1 raz egzaminator p. Paweł Kukla - straszny...
~Karolina
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2017

Pan egzaminator wątek zamknięty Krótko i na temat. Egzamin praktyczny kat.B , egzaminator Paweł Kukla. Bardzo...
~Ania
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2017

Xyz wątek zamknięty Pan na prawdę uczciwy bardzo profesjonalnie zajmuje się swoją pracą ! Zdałam
~Natala
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2018

kat A wątek zamknięty Zdana za 1 razem. Pozytywne podejscie egzaminatora dużo pomogło.
~G.L.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Pierwszy egzamin wątek zamknięty Mimo że nie zdałam i się wystraszyłam egzaminatora to się okazało po 2 min że...
~Kursantka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2018

Egzaminy wątek zamknięty Arkadiusz Buja potrafi rozładować stres nie zdałam ale mega przyjemny bardzo...
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

egzaminator Tomasz Trzebiatowski wątek zamknięty Perfekcyjny egzaminator! Świetne podejście - wyrozumiały i uczciwy. Egzamin...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 lutego 2018

Egzaminator Łukasz Wyrobek wątek zamknięty Bardzo miły, uczciwy egzaminator, spokojne i ludzkie podejście : ) zdałam
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dziekuje wątek zamknięty dzis bylem na egzaminie teoria i praktyka wszystko super pan leszek normalny...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Zdałam!!! wątek zamknięty Egzamin zdałam za 3 podejściem.Wszyscy trzej egzaminatorzy na 6:-)Wielkie...
~Żaneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 lutego 2018

~Ewa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lutego 2018

Zdane za 4 razem wątek zamknięty Stres straszny , ale p.Krzysztof N.bardzo pozytywny egzaminator.Zreszta...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 stycznia 2018

Profesjonalne podejście wątek zamknięty Chciałbym podziękować panu egzaminatorowi Tomaszowi S. Świetny człowiek...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 stycznia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
651

246

wątków

do góry