Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo kulturalny Pan Egzaminator wątek zamknięty Chciałbym podziękować Panu Andrzejowi G. za bardzo kulturalny przebieg...
~Jarek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 grudnia 2016

pozytywnie wątek zamknięty Egzamin zdałam za pierwszym,pan Lech S. chyba był troche zaspany (zdawałam o...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 grudnia 2016

porażka to pord w gdańsku wątek zamknięty Witam dzisiaj zdawałem egzamin na C+E szczerze powiem nie polecam nikomu bo...
~xazzi
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 listopada 2016

Egzaminator Jacek Napiórkowski wątek zamknięty Witam serdecznie forumowiczów, Jeden z egzaminatorów pracujących w PORDZIE w...
~KAMIL
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 listopada 2016

egzamin wątek zamknięty Jak dla mnie o wiele bardziej stresująca byla teoria..wyszłam na plac i...
~Kursantka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 października 2016

KAT C wątek zamknięty Witam.Dzis zdawalem na kat C.Niestety egzaminator oblal mnie juz przy...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 września 2016

EGZAMINATORZY PORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Czytając poniższe komentarze odnoszę wrażenie, że o innym ośrodku jest mowa....
~ODWAŻNA
4

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 grudnia 2015

Mieszane uczucia wątek zamknięty Obsługa klientów w okienkach bez zarzutu - Panie są bardzo miłe, system...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Będę pisać skargi, jeśli to nie pomoże sprawa wyląduje w mediach wątek zamknięty Od wielu miesięcy mam wątpliwą przyjemność spotykać się w PORDzie z...
~A.Naruszewicz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lipca 2016

Pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Jestem świeżo po zdaniu egzaminu na kat. B, za drugim podejściem. Mimo...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 czerwca 2016

egzamin podwyższający kwalifikacje wątek zamknięty Witam wszystkich oto moja opinia,Chciałem podniesc kwalifikacje w kategori B,...
~łulkasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2016

Jednak można! wątek zamknięty Podchodziłam dziś do egzaminu po raz drugi i trafiłam na wspaniałego...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 czerwca 2016

Nie taki diabeł straszny jak go malują!!! wątek zamknięty Witajcie! Egzamin zdany za 1-szym podejściem (druga tura po 5 latach). Moim...
~Karola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 maja 2016

egzaminatorzy prod wątek zamknięty fantastyczny egzaminator to pan ARTUR Zamorski rozładowany stres na samym...
~ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 maja 2016

Egzamin c+e wątek zamknięty Witam. Dzis mialem egzamin na pordowskim zestawie. Na szczescie sie udało,...
~Pawulon
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2016

Miłe zaskoczenie!!! wątek zamknięty Egzamin zdany za pierwszym razem :) Egzaminator p.Nowak świetny !!! Stres był...
~Mona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2016

zdane za pierwszym razem :0 wątek zamknięty W dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym razem. Egzaminował mnie Pan...
~Tala
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2016

egzaminatorzy wątek zamknięty krzysztof wyrobek-bardzo miły!!!! egzamin oblałam,ale z własnej głupoty.pan...
~kursantka
7

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 marca 2013

Maszynka do robienia pieniędzy a nie psycholog wątek zamknięty Po utracie prawa jazdy za Pkt. poszedłem na badanie psychologiczne pani...
~Spadochroniarz
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2016

Fatalny egzaminator! wątek zamknięty Zdałam egzamin praktyczny za drugim razem. Moim pierwszym egzaminatorem był...
~Alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 marca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
651

246

wątków

do góry