Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Egzamin praktyczny wątek zamknięty Przed egzaminem poczytałam trochę opinii na temat PORD-u w Gdańsku i muszę...
~Bożena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 marca 2016

Pan Trzebiatowski wątek zamknięty Mimo ze nie zdałam dzisiaj,oczywiście z własnej głupoty szczerze polecam Pana...
~kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 marca 2016

same kobiety na tym forum wątek zamknięty i chyba żadnej która zdała za pierwszym razem - przypadek? na litość boską...
~życzliwy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 marca 2016

Pord egzaminatorzy wątek zamknięty Pord obsługa generalnie ocena dobra. Minus za zbyt długi czas oczekiwania na...
~Anna
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lutego 2016

Aleksndra - opinia wątek zamknięty Witam zdawalam dzis o17.30 auto nr 10 oblany z mojej winy :( ale egzaminator...
~Aleksndra
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 lutego 2016

Egzaminator R Sternicki wątek zamknięty Pord mam za sobą za 6 tym razem zdane u pana Romana ogólnie wszyscy...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 lutego 2016

Plac Wałowy wątek zamknięty Czy jest ktos mi w stanie powiedzieć jak sie jeździ po placu walowym ?...
~Zestresowana
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2015

zadowolona wątek zamknięty Miałam dzisiaj egzamin. Egzaminator był uprzejmy, starał sie mnie nie...
~Kamila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

egzaminy w pord gdańsk wątek zamknięty Masakra. Sami egzaminatorzy robią taką atmosferę, ze idzie się ja na ścięcie....
~kursant
21

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 stycznia 2012

Zadowolona wątek zamknięty Przed egzaminami poczytałam trochę opinii na temat PORD-u w Gdańsku. Przyznam...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 stycznia 2016

Egzaminy wątek zamknięty Za mną trzy oblane egzaminy w Gdyni. Wspomnienia z nich dobre. Najpierw z...
~Smile
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2015

Egzamin pan S.G wątek zamknięty Moim zdaniem pan Sebastian byl bardzo mily. Moze duzo czasu z nim nie...
~Paula
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

najgorsze egzaminy wątek zamknięty miałam juz kilka egzaminów, niestety nadal jestem bez prawka, po przeczytaniu...
~lena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 stycznia 2016

Probuje dalej wątek zamknięty To byl moj trzeci egzamin.. Ale pierwszy raz nie czulam stresu dzieki...
~Patka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

PORD - egzaminy wątek zamknięty Wcale nie było tak źle. Czas oczekiwania nie był zbyt długi, biorąc teorię...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

PORD wątek zamknięty Polecam egzamintatoa Romana S. BARDZO cierpliwy i wyrozumiały Widział ze się...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Spokojnie... wątek zamknięty Nie taki PORD straszny jak go malują :) Ja zdałam za 3 razem. Pierwszy nie...
~Iwa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

kamila wątek zamknięty kochanie dziś zdawlam prawo jazdy w pord gdansk Pana L. Kaszubowski wspaniały...
~kamila
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 stycznia 2016

Egzamin wątek zamknięty Pozdrawiam P. Sebastiana Garstkę EGZAMINATOR surowy ale uczciwy ale większość...
~~.
13

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2012

Egzaminatorzy wątek zamknięty Wczoraj udało mi się zdać teorię i praktykę za pierwszym razem. Pan Jacek...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
651

246

wątków

do góry