Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nowakia - opinia super, od razu zdany egzamin
~nowakia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 lipca 2023

Daniel - opinia Wspaniała szkółka, bardzo polecam! Jestem bardzo zadowolony z kursu. Pan...
~Daniel
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 czerwca 2023

Jakub Grudziński - opinia Bardzo pomocny, uśmiechnięty oraz profesjonalny pan Marcin, szybko oraz...
~Jakub Grudziński
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 kwietnia 2023

Julia - opinia Bardzo polecam! Miałam super instruktora który nauczył mnie bardzo dużo w...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 marca 2023

Oleksii Kurchin - opinia Dzień dobry. Polecam. Wszystko super.
~Oleksii Kurchin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 marca 2023

Mateo -Siwy - opinia Polecam z czystym sercem Pana Łukasza i jego nowiutką kia rio. instruktor...
~Mateo -Siwy
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 lutego 2023

jan - opinia Dobre podejście do kursanta elastyczne godziny. Polecam szkółkę jak i pana...
~jan
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 lutego 2023

Nikola - opinia wątek zamknięty Polecam z całego serca Pana Łukasza. Jest cierpliwy, ma profesjonalne...
~Nikola
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 9 lutego 2023

mateusz z - opinia wątek zamknięty Korzystałem z jazd doszkalających przed egzaminem. Bardzo miło, fachowo z...
~mateusz z
-

dodano: 6 lutego 2023

Dominika - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam! Instruktor niesamowicie spokojny i sympatyczny, a...
~Dominika
-

dodano: 22 grudnia 2022

Mateusz - opinia wątek zamknięty Polecam, Instruktor Marcin najlepszy podoba mi się jego sposób uczenia,...
~Mateusz
-

dodano: 21 grudnia 2022

Karolina - opinia wątek zamknięty Pozdrawiam Pana Łukasza, miło się jeździło i szybko się wszystkiego nauczyłam :)
~Karolina
-

dodano: 8 listopada 2022

Michał - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam OSK Morena. Miałem przyjemność uczyć się z Panem Łukaszem,...
~Michał
-

dodano: 28 października 2022

Stefan - opinia wątek zamknięty Miałam taki piękny poeamat napisany o tej szkole i instruktorów ale przez...
~Stefan
1

dodano: 28 października 2022

Olaf - opinia wątek zamknięty Stosunek jakości do ceny kursu jest na bardzo wysokim poziomie. Szkółka...
~Olaf
-

dodano: 17 października 2022

Natalia - opinia wątek zamknięty Polecam bardzo serdecznie naukę w OSK Morena. W szczególności jazdy z Panem...
~Natalia
-

dodano: 8 października 2022

Aleksander - opinia wątek zamknięty Co tu dużo pisać? Kilka razy podchodziłem do egzaminu praktycznego po naukach...
~Aleksander
-

dodano: 12 sierpnia 2022

Patrycja - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam zrobić kurs na prawko w OSK Morena. U mnie nauka przebiegła...
~Patrycja
-

dodano: 3 sierpnia 2022

Adam - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam, szczególnie Pana Łukasza, wierzy w ludzi bardziej niż oni...
~Adam
-

dodano: 27 czerwca 2022

Emilka - opinia wątek zamknięty Witam :) 2 dni temu skończyłam kurs na prawo jazdy, wybrałam OSK Morena przez...
~Emilka
-

dodano: 23 czerwca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
215

181

wątków

do góry