Solarium KiD

Solaria

Gdańsk, Subisława 29

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
... wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze mamy to solarium na Zabiance :) ŁÓŻKA sa swietne...
~stala klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 stycznia 2011

... wątek zamknięty naprawdę bardzo fajne solarium nie chodzę zbyt często ale to co moje oczy...
~K
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

Polecam wszystkim:) wątek zamknięty Naprawdę najlepsze solarium na jakim byłam:) chodzę tam średnio raz w...
~M
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 grudnia 2009

ossa - opinia wątek zamknięty Jedyne miejsce na Żabiance godne polecenia:) Zwiedziłam inne okoliczne...
~ossa
-

dodano: 13 grudnia 2009

Jedna mała uwaga... wątek zamknięty W końcu na Żabiance otworzono profesjonalne solarium z prawdziwego zdarzenia...
~Furya
1

dodano: 19 listopada 2009

REWELACJA wątek zamknięty Wlasnie dzisiaj bylam tam pierwszy raz. Szczerze, to wstapilam calkiem...
~olcik
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 września 2009

Palulina - opinia wątek zamknięty super polecam wsztstkim':)
~Palulina
-

dodano: 17 kwietnia 2009

Rewelacja wątek zamknięty To solarium jest po prostu najlepsze, nie byłam w lepszym! Obsługa bardzo...
~Ola
-

dodano: 11 lutego 2009

Costa Rica Solarium - opinia wątek zamknięty Dziekujemy bardzooo za miłe komentarze :) :) pozdrawiamy wszystkich klientów...
~Costa Rica Solarium
-

dodano: 8 stycznia 2009

ŚWIETNE!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona. Jest to najlepsze solarium w jakimkolwiek byłam!...
~Zadowolona
-

dodano: 6 grudnia 2008

Rewelacja!!! wątek zamknięty O takim solarium marzyłam. Super łóżka, kosmetyki i ogólnie panujący tam...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 października 2008

super wątek zamknięty Bardzo przyjemny klimat, obsługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo wysoki...
~Wiola
-

dodano: 22 maja 2008

Super wątek zamknięty Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz...
~Nowa klientka :)
-

dodano: 28 kwietnia 2008

:) wątek zamknięty SUPER, SUPER i jeszcze raz SUPER.....
~ANIA :)
-

dodano: 8 kwietnia 2008

Klientka - opinia wątek zamknięty No powiem ze bylam bardzo mile zaskoczona :) bardzo elegencki wystroj,...
~Klientka
-

dodano: 27 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
37

35

wątków

do góry