Monte Verdi

Restauracje Jedzenie na wynos Pizzerie

Gdynia, Józefa Wybickiego 3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Omijac z daleka!! wątek zamknięty Nie polecam!!!! Zamówiona lasagne była niesmaczna, mdła a mięso wygladało w...
~xyz
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 maja 2011

Pewnie! wątek zamknięty To takie miejsce, które nigdy nie zawodzi. Kuchnia wyśmienita - zamawiałam...
~Alicja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 maja 2012

REWELACJA, POLECAM !!! wątek zamknięty Organizowaliśmy w restauracji Monte chrzciny 3 dni temu, jesteśmy bardzo...
~Adzia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 lutego 2012

Najlepsza restauracja w trójmieście. wątek zamknięty W żadnej restauracji dotychczas nie smakowało mi tak jak właśnie w Monte....
~Marta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 grudnia 2011

polecam wątek zamknięty Miła, klimatyczna restauracja, w sam raz na spotkanie we dwoje lub w gronie...
~magda
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 grudnia 2010

Naprawdę kameralna i bardzo sympatyczna restauracyjka! wątek zamknięty Postanowiliśmy - sugerując się opiniami właśnie na trojmiasto.pl - zjeść tam...
~Tomek
-

dodano: 23 sierpnia 2010

Poprawiny wątek zamknięty W dniu 08.08.2010r. organizowałam poprawiny wesela mojej córki. Dzięki...
~Maria Zysnarska
-

dodano: 10 sierpnia 2010

SUPER MIEJSCE!!! wątek zamknięty W restauracji Monte wraz z partnerem byłam wielokrotnie i zawsze z chęcią tam...
~Gośka
-

dodano: 8 kwietnia 2010

super super wątek zamknięty Naprawę super ekstra restauracja. POLECAM POLECAM
~on
-

dodano: 7 kwietnia 2010

JEDZENIE PYCHA!! wątek zamknięty Monte polecił nam znajomy. Byłem tam pierwszy raz z moja narzeczoną i musze...
~ONA O ON
-

Super Restauracja wątek zamknięty Polecam restauracje super jedzonko,obsługa oraz klimat.Trzeba przyjść aby...
~:)
-

Bardzo ładny lokal wątek zamknięty Świetny klimat! W dodatku byłam wieczorem kiedy za oknem padał gruby śnieg a...
~Mała
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 lutego 2010

Bardzo dobrze wątek zamknięty Witam serdecznie Muszę zacząć od tego , że czytając poprzednie opinię nie...
~żabcia
-

dodano: 27 stycznia 2010

Polecam :) wątek zamknięty W listopadzie korzystałam z usług restauracji i byłam bardzo zadowolona :)...
~Beaa
-

dodano: 1 grudnia 2009

Niezle wątek zamknięty Calkiem dobre jedzenie, choc porcje srednie przy dosc wysokich cenach. Innymi...
~Gal
-

dodano: 1 września 2009

Cudowna Restauracja wątek zamknięty Wybrałam się do Monte na rodzinny obiad z małym dzieckiem. Byłam zachwycona...
~dorota
-

dodano: 17 sierpnia 2009

rewelacja wątek zamknięty Jedzenie jest przepyszne, porcje spore tak, że nie byliśmy w stanie zjeść II...
~raffii
-

dodano: 1 kwietnia 2009

Więcej takich restauracji wątek zamknięty Niezbyt duża, ale przytulna, urządzona ze smakiem i klasą restauracyjka....
~Paweł
-

dodano: 23 marca 2009

a. - opinia wątek zamknięty dobre jedzenie i miła obsługa. Lubie ten lokal. jest przytulny i sympatyczny....
~a.
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 lutego 2009

Monte wątek zamknięty Cicha, spokojna, bardzo kameralna restauracyjka- godna polecenia na mniejsze...
~Monika
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 15 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
69

65

wątków

do góry