ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dar - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra komunikacja z deweloperem - byliśmy umówieni na wizytę w biurze,...
~Dar
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2020

Moment - opinia wątek zamknięty Szukaliśmy mieszkania dla młodej osoby, po perturbacjach jakie napotkaliśmy u...
~Moment
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 marca 2020

maciej - opinia wątek zamknięty szanowni państwo jesteśmy zdruzgotani z sytuacji którą urządził nam robyg,...
~maciej
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lutego 2020

Projektant wnętrz - opinia wątek zamknięty Jestem córką właścicielki, która zakupiła mieszkanie i jednocześnie...
~Projektant wnętrz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 stycznia 2020

wicia - opinia wątek zamknięty same niepozytywne wrazenia,a z tego c jeszce uslyszalem od znajomych to w...
~wicia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 listopada 2019

odradzam wątek zamknięty Odradzam tego dewelopera. Budynki budowane śa najtańszym kosztem. Rok po...
~maja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 września 2019

jestem zadowlony wątek zamknięty to moje drugie kupione mieszkanie, a pierwsze od robyga. Już myślałem że...
~romano
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 maja 2019

Nie polecam - wieczne opóźnienia wątek zamknięty Deweloper wiecznie przekłada terminy, których w ogóle się nie trzyma. Okropne...
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2019

oferta dezinformacja wątek zamknięty przegladam banner reklamowy z oferta robyga; premiera; mieszkania: zielony...
~Natalia
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2019

Stanowczo odradzam! wątek zamknięty Mieszkanie na osiedlu Słoneczna Morena kupione we wrześniu zeszłego roku...
~Weronika
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 listopada 2018

Skandal wątek zamknięty Co za zenada, ze kupiłam od nich mieszkanie , opóźnienia nieodbieranie...
~Anna
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 listopada 2018

Bardzo słabo wątek zamknięty Ogólny chaos, problemy komunikacyjne, prawie ROK opóźnienia, jakość taka, że...
~niezadowolony
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 października 2018

Nowa Letnica wątek zamknięty bardzo perspektywiczna lokalizacja, miła i naturalna obsługa ze strony...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 listopada 2018

Lokalizacje i ceny wątek zamknięty ten deweloper ma naprawdę dobre. Kupiliśmy mieszkanie kierując się właśnie...
~Malwina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 listopada 2018

Oferta duża i ceny ok ale reszta wątek zamknięty Terminowość żadna.. mieszkania na letnicy już mają 2 miesiące opóźnień a to...
~kajzer
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 września 2018

Mieszkaniec wątek zamknięty Stanowczo odradzam zakup mieszkania u tego pseudo dewelopera. Mieszkania...
~Klient
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2018

optymalny wątek zamknięty wybór tego dewelopera zapewnił mi sporo emocji. Słabe punkty pojawiły się...
~Julia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2018

Odradzam wątek zamknięty Nie polecam tego dewelopera, obsługa klienta nie istnieje, opóźniają się z...
~tryton
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 lipca 2018

ODRADZAM!!!!!!! Robyg- jedna wielka TRAGEDIA wątek zamknięty Najgorszy deweloper jaki istnieje, ogromne opoznienia!!!Co pół roku sie tylko...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 czerwca 2018

Usterk wątek zamknięty Mieszkanie odebrałem pół roku temu, z usterkami które według protokołu...
~KarlT
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 czerwca 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry