ROBYG

Deweloperzy

Gdańsk, Piekarnicza 3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra decyzja wątek zamknięty Skusiliśmy się na mieszkanie od Robyga ze względu na lokalizację. Obsługa...
~Kasper
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

Moze i były opóźnienia wątek zamknięty Ale wynikające z sytuacji na rynku i niezbyt zalezne od dewelopera. Co by nie...
~Malwina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

ROBYG wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Robyg nie trzyma standardów, żałuję zakupu mieszkania u tego developera. Po...
~niezadowolony klient
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Obsługa posprzedażowa właściwie nie istnieje. Całkowity brak kontaktu. Nie...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 grudnia 2017

uwaga na osiedla niskiej jakosci wątek zamknięty Kupiłem mieszkanie u dewelopera w 2014, odbiór nastąpił w 2015. od dwóch...
~klient robyg
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 października 2017

Skandaliczna obsługa klienta wątek zamknięty Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Dowiedzieliśmy się, że w momencie...
~Miszigan
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 listopada 2016

Ostrzegam potencjalnych klientów Robyg wątek zamknięty Obsługa posprzedażowa jest skandaliczna. Pełne lekceważenie klienta. Po...
~kobieta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Kupno mieszkania od Robyga - mój największy błąd w życiu! wątek zamknięty Ogólnie obsługa posprzedazowa jest na tym poziomie, co ich hale garażowe -...
~Oszukany przez sprzedawców Robyg
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 grudnia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Kupiłam mieszkanie na Robygu w nowej części (S1) i niestety jestem...
~Salina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lutego 2015

odradzam wątek zamknięty Niska cena/jakość. Grunt nie jest własnością developera - jest użytkowanie...
~Piotr
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2014

Super wątek zamknięty Czekam na odbiór mieszkania na Lawendowym Wzgórzu (ma być w grudniu). Jak...
~Lucy
4

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry