Zła Kobieta

Kluby, dyskoteki

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
brak profesjonalizmu wątek zamknięty Organizacja imprezy, a szczególnie panieńskiego, w tym klubie to bardzo zły...
~Siwa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 czerwca 2013

Panieński - opinia wątek zamknięty Miałam zarezerwowaną loże 3 tygodnie wcześniej, całość wpłaciłam 2 tygodnie...
~Panieński
-

dodano: 25 czerwca 2013

Słabiutko wątek zamknięty W Klubie byłam pierwszy raz i raczej ostatni. Nie rozumiem mentalnosci...
~en
1

dodano: 9 czerwca 2013

Stanowczo odradzam. wątek zamknięty Co prawda muzykę jeszcze można przeboleć, choć nie ma jakiejś rewelacji,...
~Kamil
-

dodano: 17 marca 2013

Smutek. wątek zamknięty Uwielbiałam ten klub. Sobota bez Złej kobiety nie istniała. Jednak w ostatnim...
~Ella
-

dodano: 16 lutego 2013

Byłam, ciekawe miejsce, polecam! wątek zamknięty W poniedziałkowe popołudnie wybraliśmy się grupą znajomych do Sopotu i z...
~wiki3186
2

dodano: 25 października 2012

Masakra! wątek zamknięty Wczoraj o 21:30, 10-osobowa grupa znajomych weszła do Złej Kobiety i zaraz z...
~studentka
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 października 2012

Brak kultury i ścisk wątek zamknięty Byłam tam z kolezankami i niestety się nie pobawilam. Uciekłam dość szybko,...
~Panna
-

dodano: 24 października 2012

Jest ok, ale szału nie ma wątek zamknięty Największym plusem jest rózonorodna muzyka, przy której naprawdę fajnie można...
~Katherine
-

dodano: 2 października 2012

lans & .. wątek zamknięty Kolejne miejsce w Sopocie pełne kolorowych przebierańców. Przejaskrawiony...
~r.
-

dodano: 23 września 2012

Klubu nie poleam. wątek zamknięty Klubu nie polecam ze wzgledu na opieszalosc "managera" i dziwnych zmiennych...
~rosk
-

dodano: 26 sierpnia 2012

Kris - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Ten klub byłem tam z Żoną i znajomymi opijać mój zawarty...
~Kris
-

dodano: 30 czerwca 2012

Nigdy tam nie wrócę!!! wątek zamknięty Wybrałam się moim mężczyzną do clubu, mając pierwszy raz wolne od jakiegoś...
~Dagmara
-

dodano: 16 marca 2012

Studentkkaaa - opinia wątek zamknięty Do Złej Kobiety trafiłam w sobotę przypadkiem bo okazało się, że...
~Studentkkaaa
1

dodano: 6 grudnia 2010

najlepszy klub w 3city :) wątek zamknięty Wszystko na wielki PLUS !!!
~Tomek
-

dodano: 16 lutego 2012

Niekoniecznie wątek zamknięty Ciasno, ciepło, mdłe hity z Vivy, dużo ładnych dziewczyn, które dobrze się...
~Jarek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 grudnia 2011

Pan na bramce zepsul nam wieczor i do Sopotu juz nie wrocimy wątek zamknięty Mam 37 lat, moj maz 47 lat. Dzieci zostaly pod opieka dziadkow w Gdyni,...
~Karolina
1

dodano: 28 września 2011

genialny lokal! wątek zamknięty Wspaniała muza , bardzo mila obsługa , ogromny plus to przyzwoita palarnia....
~ona
-

dodano: 31 października 2011

PRZYJEMNIE wątek zamknięty Super miejscówka w loży na wieczór kawalerski, panieński czy urodziny....
~diablica
-

dodano: 4 kwietnia 2011

Ciekawe miejsce. wątek zamknięty Do pierwszego wejścia zachęciła mnie nietypowa nazwa. Fajne miejsce z niezłą...
~skrzypaczka
-

dodano: 13 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
78

68

wątków

do góry