Zła Kobieta

Kluby, dyskoteki

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
naprawde wart wątek zamknięty swietna impreza, lokal, ceny itd
~ramzi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 listopada 2010

tak! tak! tak! wątek zamknięty jak zwykle jest super, muzyka mnie powala, to jedynie miejsce gdzie się tak...
~gość
1

dodano: 27 września 2010

Latające butelki! wątek zamknięty Jedyny lokal w sopocie, gdzie można zobaczyć barmanów bawiących się w pracy i...
~Arek
-

dodano: 15 czerwca 2010

Zła Kobieta - daje rade wątek zamknięty Ostanio zostałem bardzo mile zaskoczony,Zła kobieta odmieniona! Wszedłem...
~gosc
-

dodano: 14 lutego 2010

super impreza wątek zamknięty polecam wszystkim zabawe w klubie, a szczegolnie impreze karaoke! co do cen...
~Michal
-

dodano: 31 stycznia 2010

Kradzsież w klubie wątek zamknięty Byłem tam wczoraj i zostałem zmuszony wracać przy 16 stopniowym mrozie bez...
~Marek
1

dodano: 24 stycznia 2010

gorąco polecam! wątek zamknięty A mnie się bardzo podobało! Miło, sympatycznie i przyjemnie. Śmieszy mnie...
~Justyna
-

dodano: 25 stycznia 2010

Super zabawa w elganckim klubie za super pieniadze!!!!!!! wątek zamknięty Super karaoke!!! Super atmosfera, super ceny!!!!... :)
~Tomy
-

dodano: 24 stycznia 2010

Warto wątek zamknięty Krzywy domek robi się centrum najeprzych klubów w 3 city Obok głośnego i...
~olo
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 stycznia 2009

Faktycznie Kobieta zmienną jest.. i to na plus wątek zamknięty Wczorajszy wieczór w Złej Kobiecie zaliczam do jednego z najbardziej udanych...
~Wybredna
-

dodano: 28 listopada 2009

Sobotnia impreza wątek zamknięty ... była super! Trąbka i ta dziewczyna!!!!... Uau! Zmiażdżyli nas! Więcej...
~marta mi
-

dodano: 10 sierpnia 2009

Omijajcie, no chyba, że macie bardzo dużo wolnego czasu!!! wątek zamknięty W życiu nie czekałem tak długo na realizacje bardzo prostego zamówienia....
~Olgierd
-

dodano: 10 lipca 2009

L - opinia wątek zamknięty Pusto, pusto i jeszcze raz pusto...
~L
-

dodano: 16 czerwca 2009

Jeden z lepszych lokali w Sopocie. wątek zamknięty Lubię tam wpaść ze znajomymi na dobrego drinka przed imprezą, a w ciągu...
~Ania
-

dodano: 18 maja 2009

Świetne jedzenie. W końcu nowy lokal z dobrym jedzeniem wątek zamknięty Niedawno byłem. Mają napradwe dobre dania. Jadłem żeberka, a żona kurczaka w...
~Rob
-

dodano: 1 kwietnia 2009

Pawel - opinia wątek zamknięty Wszystko ok, tylko z cenami trochę przesadzili
~Pawel
-

dodano: 4 marca 2009

Też to zauważyłam wątek zamknięty Gdyby nie sąsiedztwo DC, pewnie nie wiedziałabym, że w Sopocie jest takie...
~Olivka
-

dodano: 2 lutego 2009

Drożyzna wątek zamknięty Pierwsze wrażenie to przestronny i gustownie urządzony lokal bez dymu...
~PSI
-

dodano: 27 stycznia 2009

Brak cen na kartach. wątek zamknięty Niestety mimo ładnego wystroju trochę się zdziwiłem cenami piwa. Niestety...
~Janek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 stycznia 2009

ZADOWOLONA wątek zamknięty Ja rowniez jestem zadowolona :) milo, symaptycznie, po remoncie mozna przyjsc...
~Fruzia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
78

68

wątków

do góry