Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepszy ośrodek wątek zamknięty Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku po jazdach z panem Arturem...
~Jakub Brzeźnicki
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2015

OSK ELITE – NAJLEPSZY WYBÓR ! wątek zamknięty Nauka w OSK ELITE to czysta przyjemność. Dziękuję serdecznie za wysoki i...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2015

Polecam :D wątek zamknięty Super instruktorzy, super podejście, nauka na najwyższym poziomie :) Dzięki...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2015

Najlepsze OSK wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, ciekawe zajęcia, stan pojazdów bardzo dobry,
~Najlepsze OSK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 maja 2015

Najlepsza szkoła jazdy wątek zamknięty Nikt nie przygotuje Was lepiej niż osk Elite. Zdane za pierwszym, naprawdę...
~Kacper G
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 maja 2015

Kuba - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam OSK Elite, podczas kursu pierwszy raz w życiu usiadłem za...
~Kuba
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2015

OSK ELITE! Naprawde Elitarne Szkolenie Kierowców! wątek zamknięty Ośrodek i jego Elitarna Ekipa razem z głównym dyrygentem-profesjonalistą...
~Rafał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2015

Szczerze polecam OSK Elite! wątek zamknięty Oceny tej szkoły jazdy w internecie absolutnie nie mijają się z prawdą, czym...
~Joanna Sikorska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2015

Osk Elit wątek zamknięty Gorąco POLECAM !!!! Szczególnie jazdy z Tomkiem wszystko na spokojnie...
~Patryk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2015

Gorąco polecam! wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam wszystkim OSK Elite!. Byłem kursantem Pana Artura...
~Adam Zbroszczyk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2015

Polecam OSK Elite wątek zamknięty Gdy wybierałam OSK Elite, sugerowałam się opiniami zamieszczonymi w...
~Monika M.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 marca 2015

!!! Pełen Profesjonalizm wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto stoi przed wyborem ośrodka...
~Agata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 marca 2015

Joanna - opinia wątek zamknięty świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta bardzo dobre...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 marca 2015

Super wątek zamknięty Super szkoła, profesjonalny wykładowca, świetne przygotowanie do egzaminu,...
~krystian
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2015

Gorąco polecam!!! Egzamin zdałem za pierwszym razem!!! wątek zamknięty Po odbytym kursie w pewnym Osk w Kartuzach miałem paru miesięczną przerwę w...
~Pinio Olszanowski
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2015

NAJLEPSI!!!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Najlepszy ośrodek nauki jazdy. Jestem bardzo wymajającą...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lutego 2015

Mega fajna atmosfera :) wątek zamknięty Mega fajna atmosfera do przyjaznej nauki daje wymierne efekty :) :) :)...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lutego 2015

Polecam! wątek zamknięty Wykupiłam w OSK Elite jazdy dodatkowe przed egzaminem. Jeździłam z Panią...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 grudnia 2014

Jesteście the best:) wątek zamknięty Zdałam za 1 razem!!!!! Dzięki Czesi i Arturowi za jazdy, a panu Grzesiowi za...
~Kasia Brzozowska
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 grudnia 2014

Polecam wątek zamknięty Teoria przeprowadzona bardzo rzeczowo i zrozumiale, jazdy przebiegły w miłej...
~Klaudia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 grudnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
343

216

wątków

do góry