Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pablo - dziekuję wątek zamknięty Wybrałam szkołę z internetu. Poczytałam opinie oraz statystykę UM i nie...
~Julia P.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 stycznia 2012

OSK PABLO wątek zamknięty Witam! Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym podejściem! (nie jest to wcale...
~Ola
-

dodano: 13 stycznia 2012

Genialna szkoła wątek zamknięty Zdałem za 2 razem, za pierwszym po prostu pech na równorzędnym:) Jeździłem z...
~Maciek
-

dodano: 14 grudnia 2011

:) wątek zamknięty ZDAŁAM za pierwszym razem ! polecam bardzo serdecznie :D a najbardziej...
~Paulina :)
-

dodano: 5 grudnia 2011

polecem :) wątek zamknięty Wszystkim bardzo bardzo polecam OSK Pablo, szkoła zapewnia naprawdę solidne...
~zuza
-

dodano: 5 listopada 2011

Polecam!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam osk Pablo. Bardzo miła atmosfera i profesjonalne...
~Justyna R.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 października 2011

SUPER ! wątek zamknięty jestem, bardzo zadowolona. Dziś właśnie zdalam prawo jazdy (za 3-cim...
~Klaudia D.
-

dodano: 5 października 2011

Zdecydowanie TAK wątek zamknięty Świetna szkoła jazdy, prowadzona przez profesjonalną ekipę służącą pomocą i...
~Piotrek
-

dodano: 4 października 2011

Bardzo dziękuję! wątek zamknięty Zdałam egzamin za pierwszym razem. Poziom szkolenia stoi na bardzo wysokim...
~Patrycja Roszyńska
-

dodano: 28 września 2011

Super ośrodek. wątek zamknięty Dzięki temu ośrodkowi możecie być pewni zaliczenia egzaminu. Mi się to udało...
~Michał Stefanowicz
-

dodano: 26 września 2011

REWELACJA wątek zamknięty Szkołę PABLO będę wspominać bardzo pozytywnie. Teoria przeprowadzona była na...
~MICHAŁ Z.
-

dodano: 8 września 2011

Świetna szkoła jazdy wątek zamknięty Zdałem za pierwszym razem :) świetny instruktor, dobre, szybkie i tanie...
~Sebastian
-

dodano: 31 sierpnia 2011

Super ośrodek - najlepszy!! Dostajesz to za co płacisz plus super przyjazną i bezstresową atmosferę! wątek zamknięty Super ośrodek, pełny profesjonalizm, przystępne ceny, promocje, przyjazna...
~Michał S.
-

dodano: 21 sierpnia 2011

NAJLEPSZY OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty OSK PABLO, to szkoła którą polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się dobrze...
~Ewa
-

dodano: 17 sierpnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy ;) Wszystko dzięki szkółce PABLO....
~Paulina
-

dodano: 12 sierpnia 2011

Podziękowania dla Pana Pawła wątek zamknięty Dziękuje za profesjonalizm i wyrozumiałośc, dużą wiedze. Polecam ten ośrodek...
~Alina
-

dodano: 8 sierpnia 2011

bardzo dobry osrodek wątek zamknięty Mila atmosfera w prowadzeniu teorj i praktyki . Jnstruktor bardzo dobze uczy
~andrzej konowalczuk
-

dodano: 22 lipca 2011

Marcin - opinia wątek zamknięty Naprawdę dobra szkoła jazdy. Zdałem za pierwszym razem. Mimo moich trudności...
~Marcin
-

dodano: 20 lipca 2011

OSK PABLO wątek zamknięty Witam. Bardzo dobra szkoła jazdy ! Gorąco polecam !! Pełen profesjonalizm !...
~Kamil
1

dodano: 6 lipca 2011

zaczołem w styczniu dzis mam juz prawko wątek zamknięty WIELKIE dzieki za profesjonalny kurs w miłej atrosferze. O klase tej szkoly...
~Radek
2

dodano: 13 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
216

206

wątków

do góry