Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Po 3 nieudanych egzaminach wykupiłem jazdy dodatkowe w OSK PABLO. Dopiero w...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 maja 2011

Polecam :) wątek zamknięty Po dłuższej przerwie wykupiłam 4 godziny u Pana Pawła, który dał mi wiele...
~Aneta
-

dodano: 6 maja 2011

zdałam za pierwszym razem, bez problemów wątek zamknięty Witam, parę dni temu zdałam prawojazdy za pierwszym razem, bez problemu...
~Urszula Bieniek
-

dodano: 5 maja 2011

:) wątek zamknięty Polecam Pana Pawła (właściciela).Dzięki Panu zdałam prawo jazdy za 1 razem...
~Aneta
-

dodano: 1 maja 2011

POLECAM wątek zamknięty Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. W szczególności dziękuję pani...
~Ania Ch.
-

dodano: 10 marca 2011

Podziękowania dla Pana Pawła wątek zamknięty Co tu dużo mówić: świetny instruktor, świetna obsługa. Profesjonalizm i...
~Mati
-

dodano: 2 marca 2011

Polecam OSK PABLO wątek zamknięty Polecam OSK PABLO.Dziekuje za lekcje Teorii z p. Andrzejem i jazdy z p....
~Artur
-

dodano: 1 marca 2011

Polecam OSK PABLO wątek zamknięty Polecam wszystkim OSK PABLO. Jest to szkoła, która uczy jeździć! Zdałem za...
~Damian F.
-

dodano: 21 lutego 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Pan Paweł zna się na rzeczy, jest bardzo dobrym instruktorem, świetnie...
~Michał K.
-

dodano: 16 lutego 2011

Rewelka wątek zamknięty Zdałam, zdałam i to za pierwszym RAZEM. Serdecznie dziękuję wszystkim...
~Judyta
-

dodano: 30 stycznia 2011

Mikołaj K. - opinia wątek zamknięty Teoria z Panem Andrzejem była czystą przyjemnością, a praktyka jest doskonałą...
~Mikołaj K.
-

dodano: 6 stycznia 2011

Szkola godna polecenia! wątek zamknięty Polecam OSK PABLO wszystkim kursantom. Nauka teorii odbywała się w miłej i...
~Irek
-

dodano: 19 grudnia 2010

Polecam wątek zamknięty Naprawdę dobrze uczą jazdy samochodem. Pan Paweł jest bardzo miły i zna się...
~Krzysiek
-

dodano: 15 grudnia 2010

POLECAM I DZIĘKUJĘ!!! wątek zamknięty Szczerze polecam zajęcia prowadzone w OSK PABLO (zarówno teoretyczne, jak i...
~Marta
-

dodano: 13 grudnia 2010

Dziękuję i Polecam OSK Pablo !!! wątek zamknięty Dziękuje Panu Pawłowi za świetne przygotowanie do egzaminu dzięki jego...
~Przemek Ch.
-

dodano: 11 grudnia 2010

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Uczestniczenie w kursie na prawo jazdy wydaje się być nieco stresujące, ale...
~M Dzierbicki
-

dodano: 10 grudnia 2010

Polecam OSK Pablo wątek zamknięty Serdecznie dziękuję całemu OSK PABLO za dobre przygotowanie do egzaminu....
~Damian R.
-

dodano: 4 grudnia 2010

Podziekowania:) wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla p. Pawła oraz p. Andrzeja za świetne...
~Artur;)
-

dodano: 27 listopada 2010

Maja - opinia wątek zamknięty Wielkie podziękowania instruktorowi, panu Pawłowi:) jest świetnym...
~Maja Smulska
-

dodano: 21 listopada 2010

Marta :) - opinia wątek zamknięty Chciałam serdecznie podziękować Panu Pawłowi za profesjonalne przygotowanie...
~Marta :)
-

dodano: 15 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
216

206

wątków

do góry