Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
OSK PABLO rządzi !!! wątek zamknięty Dosłownie przed godziną zdałem prawo jazdy ; ) Co do szkoły wszystko...
~Tomiś
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 listopada 2010

Michał - Opinia wątek zamknięty Mogę powiedzieć, że jest to wręcz idealna szkoła nauki jazdy. Zapisując się...
~Michał P.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 października 2010

Asia - opinia wątek zamknięty Bardzo miły pan uczący teorii , i jazdy :) Polecam , zdałam prawo jazdy za 1...
~Asia
-

dodano: 9 października 2010

Kasia - opinia wątek zamknięty Zdałam za pierwszym razem! A mimo to na naukach jest mila atmosfera ;)
~Kasia
-

dodano: 7 października 2010

Opinia wątek zamknięty Witam wszystkich przyszłych kierowców :D..Zapisujcie się do tej szkoły, gdyż...
~Filip
-

dodano: 7 października 2010

DZIĘKUJE OSK PABLO :) wątek zamknięty Przede wszystkim podziękowania należą się mojemu instruktorowi PAWŁOWI -...
~Monika
-

dodano: 6 października 2010

Aga - opinia wątek zamknięty Ośrodek jest bardzo przyjazny dla przyszłego kierowcy. Wykłady z teorii...
~Aga
-

dodano: 1 października 2010

Zdałam! wątek zamknięty Do prawa jazdy podeszłam z godnym siebie pesymizmem i marudziłam non stop ;)...
~Martyna
-

dodano: 25 września 2010

Polecam OSK Pablo wątek zamknięty Do tego ośrodka przyciągnęła mnie oczywiście cena. Kurs teoretyczny prowadził...
~Patryk L.
-

dodano: 24 sierpnia 2010

Sara - opinia wątek zamknięty Nie posiadam się z radości, ponieważ udało mi się zdać egzamin państwowy już...
~Sara
-

dodano: 18 sierpnia 2010

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Profesjonalne przygotowanie, miła atmosfera, wspaniałe podejście do kursanta...
~Kamila
-

dodano: 12 sierpnia 2010

OSK Pablo nie ma sobie równych! wątek zamknięty Szkoła OSK Pablo jest miejscem niesamowitym. Sztab szkoleniowy, na czele z...
~Paweł Ryta
-

dodano: 4 sierpnia 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam ta szkołe oraz bardzo serdecznie dziękuje całemu OSK Pablo za...
~Dawid
-

dodano: 16 lipca 2010

serdeczne podziękowania wątek zamknięty Od początku czerwca do 4lipca korzystałem z zajęć praktycznych u Pana (nauka...
~Stefan Wicher
-

dodano: 16 lipca 2010

POLECAM wątek zamknięty Polecam gorąco teorię z p. Andrzejem który pozwala myśleć samodzielnie co...
~Sławka
-

dodano: 30 czerwca 2010

Polecam! wątek zamknięty Serdecznie chciałbym podziękować całemu OSK Pablo za przygotowanie mnie do...
~Olek
-

dodano: 15 czerwca 2010

Podziekowania wątek zamknięty Serdecznie dziękuje wszystkim który przyczynili do zdania przeze mnie...
~Adrian
-

dodano: 9 czerwca 2010

czekam na prawko:D wątek zamknięty Na kurs trafiłem przez przypadek, ale nie żałuje. Lekcje z teorii były...
~Łukasz
1

dodano: 8 czerwca 2010

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA OSK PABLO !!!! wątek zamknięty Wiadomość z ostatniej chwili: ZDAŁAM !!! I to za pierwszym razem !!!!! Mam...
~Anna
-

dodano: 4 czerwca 2010

do celu :) wątek zamknięty Na kurs trafiłam z polecenia koleżanki i bez obaw mogę polecać dalej. Dzięki...
~M.W.
-

dodano: 28 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
216

206

wątków

do góry