Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorące podziękowania:) wątek zamknięty Chciałabym serdecznie podziękować za miła, profesjonalną i fachową obsługe...
~Marta Cejman
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 maja 2010

POLECAM!!! wątek zamknięty Wczoraj zdałam prawko - w końcu bo choć myślałam, że się nie nadaję do tego...
~Ewelina
-

dodano: 7 maja 2010

Serdecznie POLECAM!!!!! wątek zamknięty Postanowiłem niedawno zapisać się do OSK Pablo. Dzisiaj jestem już...
~Łukasz K.
-

dodano: 16 kwietnia 2010

Polecam!!! wątek zamknięty Chciałam bardzo serdecznie podziękować Panu Pawłowi za profesjonalne...
~Dorota Gachowska
-

dodano: 14 kwietnia 2010

POLECAM! wątek zamknięty Serdecznie dziękuję Panu Pawłowi za bardzo solidne przygotowanie do egzaminu...
~Piotr
-

dodano: 10 kwietnia 2010

Polecam wątek zamknięty Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Pablo OSK. W każdym stopniu mogą...
~Sebastian Siara
-

dodano: 7 kwietnia 2010

Ogromne podziękowania wątek zamknięty Dzisiaj miałem pierwsze podejście do egzaminu i .. udało się zdałem za...
~Kuba
-

dodano: 30 marca 2010

Dzięki za wszystko :D wątek zamknięty Tak jak w nagłówku, wielkie dzięki Panu Pawłowi za wzorowe przygotowanie do...
~Damian
-

dodano: 15 marca 2010

zaczynalam od zera... wątek zamknięty auto jezdzilo, gdzie chcialo...o pozostawieniu mnie samej w aucie na placu...
~Agnieszka
-

dodano: 8 marca 2010

Dziękuje za wszystko wątek zamknięty Chciałem bardzo serdecznie podziękować Panu Pawłowi (właścicielowi ośrodka)...
~Mateusz Bil
-

dodano: 4 marca 2010

Zdałam za pierwszym razem!!! :) wątek zamknięty Zdałam za pierwszym razem !!! Moim instruktorem był Pan Paweł...
~Katarzyna Gnat
-

dodano: 27 lutego 2010

Dziękuję ; ) wątek zamknięty Witam ; ) Chciałabym ogromnie podziękować mojemu wspaniałemu instruktorowi p....
~Agnieszka
-

dodano: 2 lutego 2010

Moja opinia wątek zamknięty Witam :) Dzięki tej szkole a głównie dzięki mojemu instruktorowi Panu...
~Piotrek
1

dodano: 20 stycznia 2010

Serdecznie Dziękuję. wątek zamknięty Chciałbym serdecznie podziekować całemu zespołowi OSK PABLO, za daną mi...
~Rafał Balcewicz
-

dodano: 13 stycznia 2010

Ala - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam OSK PABLO :) super atmosfera no i oczywiście mój instruktor...
~Ala
1

dodano: 12 stycznia 2010

;-) wątek zamknięty NAPRAWDE WIELKI POZYTYW POLECAM WSZYSTKIM!!! KTO CHCE SIE NAUCZYC JEŻDZIC A...
~MICHAŁ S.
-

dodano: 16 grudnia 2009

TYLKO PABLO ! wątek zamknięty Zdałam za trzecim razem i moja radość jest nie do opisania bo jestem kobietą...
~Halina
-

dodano: 12 grudnia 2009

Super Soła wątek zamknięty Polecam tą Szkołę wszystkim tym , co chcą dobrze nauczyć się poruszać na...
~Kamil
-

dodano: 4 grudnia 2009

zdałem za pierwszym razem!!! wątek zamknięty Wielkie podziękowania dla Pana Pawła za przygotowanie do egzaminu. Dzięki...
~Piotr
-

dodano: 2 grudnia 2009

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu - bezstresowo i solidnie....
~Asia
-

dodano: 1 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
216

206

wątków

do góry