Robert Nitkowski

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 22/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM wątek zamknięty Miły, kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. Zawsze służyl pomocą i radą...
~Magda
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 grudnia 2011

dr Nitkowski pytanie wątek zamknięty proszę podać szpital w którym pracuje dr Nitkowski dziękuję
~mamuśka
3

dodano: 3 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Gorąco polecam Dr Roberta Nitkowskiego, to sympatyczny człowiek, wytłumaczy...
~Marta
-

dodano: 16 listopada 2011

Najlepszy ginekolog jakiego znam !!!!! wątek zamknięty Do doktora Nitkowskiego trafiłam z polecenia planując ciążę i już po jakimś...
~Hanna Kamińska
-

dodano: 4 listopada 2011

Lekarz na TAK wątek zamknięty Do doktora trafiłam czytając opinie na trójmiasto.pl - szybko po zrobieniu...
~Ela S.
-

dodano: 12 października 2011

Agnieszka W. Polecam wszystkim!!!!!! wątek zamknięty Do doktora Nitkowskiego trafiłam przypadkiem czytając opinie na forum o...
~Agnieszka W
-

dodano: 30 sierpnia 2011

Izabela.S - opinia wątek zamknięty Lekarz-ginekolog z prawdziwego zdarzenia.Prowadził moją ciążę,był przy...
~Izabela.S
-

dodano: 16 lipca 2011

Super lekarz! wątek zamknięty Niedawno zostałam szczęśliwą mama. Dzięki dr Nitkowskiemu moja pierwsza ciąża...
~Monika A.
-

dodano: 21 kwietnia 2011

Lekarz godny polecenia!!!!! wątek zamknięty Dr Nitkowski prowadził moją ciążę. Miałam mnóstwo pytań i wątpliwości, które...
~Anna
-

dodano: 25 lutego 2011

Specjalista, którego bardzo polecam !!! wątek zamknięty Do dr Nitkowskiego trafiłam z pierwszą wizytą, gdy zaszłam w ciążę. Lepiej...
~Patrycja S.
-

dodano: 2 lutego 2011

Same pozytywy wątek zamknięty O Panu Nitkowskim można napisać same pozytywy. Dzięki niemu bardzo dobrze...
~Z pozdrowieniami: Kasia Hirsz:)
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 stycznia 2011

Super lekarz :):) wątek zamknięty Pan R.Nitkowski to miły, sympatyczny, kompetentny, profesjonalny lekarz,...
~Aleksandra
-

dodano: 30 listopada 2010

Sympatycznie, rzeczowo, bezstresowo - polecam :) wątek zamknięty trafiłam do tego lekarza przez znajomą. jestem zadowolona. komplet badań na...
~Agnieszka
-

dodano: 15 listopada 2010

POLECAM wątek zamknięty W pierwszej połowie ciąży byłam zmuszona zmienić lekarza prowadzącego....
~Justyna H.
-

dodano: 14 lipca 2010

Lekarz jakich mało wątek zamknięty Dr Nitkowski prowadził moje dwie ciąże od początku do końca w miłej i...
~Anna Nlikowska
-

dodano: 2 lipca 2010

Bardzo dobry lekarz wątek zamknięty Pan Robert prowadzil mi ciaze i moja zdrowa coreczka ma 10 w skali apgar :)...
~Aleksandra K
-

dodano: 8 czerwca 2010

Szczerze polecam wątek zamknięty Dr Nitkowski prowadził moją ciążę od początku. Szczerze polecam- wyjaśnia...
~Justyna
-

dodano: 11 maja 2010

dr Nitkowski wątek zamknięty Miły, sympatyczny, taki powinien być każdy lekarz. Polecam!
~Zosia
-

dodano: 4 marca 2010

Polecam!!! wątek zamknięty Lekarz godny zaufania oraz doświadczony. Do każdego problemu podchodzi...
~Pacjentka
1

dodano: 3 kwietnia 2009

POLECAM!!!!!!! wątek zamknięty Bardzo miły, profesjonalne podejście. Trafiłam na doktora w szpitalu...
~Magda N.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
58

46

wątków

do góry