Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niezla przychodnia ul. Kochanowskiego wątek zamknięty przychodnia dokładnie na 4, niby wszystko tam jest w porządku, ale nie do...
~Sly
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

Obsługa wątek zamknięty Miałam okazję skorzystać z kliniki. Bardzo miła , profesjonalna obsługa. Pani...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lutego 2016

zero empatii rejestracja nie odbiera telefonu wątek zamknięty Pani w rejestracji jakby pracowała za karę. Z łaski drukuje wyniki, nie...
~mama
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Lekarze tak obsługa nie wątek zamknięty Witam, Byłem od początku tej przychodni.Odnośnie lekarzy Polecam. Odnośnie...
~jeden z 1 pacjentów
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 stycznia 2016

SUPER POLECAM!! wątek zamknięty Bardzo miło,fachowo ,sympatycznie.Lekarz kompetentny,co ja piszę cudowny...
~Ania Jabłecka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 grudnia 2015

wspaniała przychodnia, super specjaliści i miła atmosfera wątek zamknięty jestem pacjentką przychodni od roku. jestem alergikiem i z zamiarem...
~kachuna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 grudnia 2015

ciągle zmieniane terminy! wątek zamknięty w tej przychodni bez przerwy zmienia się terminy umówionych wcześniej wizyt,...
~Joanna
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 października 2015

Podziękowanie wątek zamknięty Dziękuję pani dr Hannie Wolf za niezwykle życzliwą opiekę i troskę. To...
~Alina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 marca 2013

Badanie z krwi u dwulatka wątek zamknięty Drodzy pacjenci,mój synek jest pod opieką alergologa od lutego tego roku.Same...
~przerażona
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 października 2012

Pani Doktor Moszyńska wątek zamknięty Pani doktor Moszyńska straciła dzisiaj pacjenta. Nie będę więcej leczył się w...
~Marcin Janek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2012

niezbyt dobrze wątek zamknięty niby na początku wszystko ok, miłe panie w rejestracji, czysto, prawidłowe...
~joystick
-

dodano: 22 sierpnia 2012

doktor brzezicki wątek zamknięty bardzo dobry specjalista ale czasu troszeczke za malo :(
~pacjentka
-

dodano: 20 lipca 2012

bardzo miła obsługa wątek zamknięty Jestem stałą pacjentką tej przychodni. Leczę się u dr. Wolf. Jest to bardzo...
~Iwona
-

dodano: 23 marca 2012

miła obsługa i atmosfera wątek zamknięty Widzę normalność w podejściu do człowieka, usmiech na twarzy, ale też fachową...
~mazakgd
-

dodano: 27 grudnia 2011

B. - opinia wątek zamknięty Jestem pacjentką dr Cimoszko od dziecka. Pani Doktor wyleczyła mnie z alergii...
~B.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 września 2011

wyrazy uznania dla doktor Wolf wątek zamknięty Serdeczne podziękowania za fachową pomoc, życzliwość i cierpliwość w każdej...
~Danuta Stosik
-

polecam, b. miła i profesjonalna obsługa wątek zamknięty polecam, b. miła i profesjonalna obsługa
~Piotr
-

bardzo dobrze wątek zamknięty miła atmosfera, profesjonalizm,
~buźka
-

dodano: 17 września 2011

Podziękowania dla Pani Doktor Danuty Moszyńskiej wątek zamknięty Serdeczne podziękowania za fachową pomoc, życzliwość i cierpliwość w każdej...
~Mama Witka
-

dodano: 29 grudnia 2010

Barbara Stasica wątek zamknięty Bylam po raz pierwszy przyjeta przez Dr Hanna Volf,jestem bardzo...
~Barbara Stasica
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

43

wątków

do góry