Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jedna z najlepszych! wątek zamknięty Skończyłam kierunek asystentka stomatologiczna i jestem bardzo zadowolona!...
~magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 czerwca 2013

Masakra wątek zamknięty Jestem uczennicą tej szkoły na kierunku technik farmacji . W szkole panuje...
~Ada
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 marca 2013

Egzaminy Poprawkowe wątek zamknięty Bardzo sobie chwalę to studium i prawie wszystkich wykładowców. Właśnie...
~Fakty mówią za siebie
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 stycznia 2012

Słaba szkoła odradzam wątek zamknięty Byłem w tej na masażu. W tej szkole za wszystko dodatkowo trzeba bulić:...
~Michu
7

dodano: 28 września 2009

Teb wątek zamknięty Ja sie zastanawiam czy nie zapisac się do szkoły policealnej technik...
~Paweł
1

dodano: 3 września 2007

Technikum farmacji jest dobrym wyborem. wątek zamknięty Ja mogę zgodzić się z Tomkiem, który pisał pozytywie na temat TF. Szkoła...
~Monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 października 2011

Technik farmacji - POLECAM!!!! wątek zamknięty Skończyłem technikum farmaceutyczne i mogę z całą odpowiedzialnością polecić...
~tomek
1

dodano: 14 lipca 2011

TO dobra szkoła medyczna! wątek zamknięty Jestem uczennicą na kierunku higienistka stomatologiczna, a rok wcześniej...
~Małgorzata
-

dodano: 9 sierpnia 2011

Teb studium zdrowia i urody wątek zamknięty Jestem po tej szkole i nie jestem zadowolona. Jestem po wizażu i stylizacji...
~mulatka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 października 2008

Jak to się dzieje,że anulowano komentarze wątek zamknięty Tak z ciekawości zajrzalam na stronę wyników tej szkoły.To bardzo...
~Badi
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 18 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
46

30

wątków

do góry