Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pomoc w rwie kulszowej. wątek zamknięty Masaże bardzo mi pomogły, a zawdzięczam to Panu Sakowskiemu, który spowodował...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 stycznia 2014

Rewelacyjny masaż - opinia wątek zamknięty Nie zdawałam sobie sprawy, że masaż tybetański w wykonaniu Pana Rafała pomoże...
~Rewelacyjny masaż
-

dodano: 5 stycznia 2014

Polecam :) wątek zamknięty Bardzo mądry facet , warto było przejechać tyle kilometrów żeby poddać się...
~Kamila
-

dodano: 24 grudnia 2013

Polecam Pana Rafała!!! wątek zamknięty Treść opinii: Polecam Pana Rafała!!! Zdecydowałam się na wizytę u Pana Rafała...
~Marzena
-

dodano: 15 grudnia 2013

Mega warto wątek zamknięty Od dziecka, czyli jak tylko sięgam pamięcią jąkałem się. Wystarczyło kilka...
~Robert
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 listopada 2013

masaże wątek zamknięty Ostatnio byłam u pana Rafała na masażu .Już po pierwszym razie czuję się...
~Jaga
-

dodano: 9 listopada 2013

Wspaniały terapeuta wątek zamknięty Borykałam się ze swoimi problemami już od dawna, aż do momentu kiedy...
~Joanna
-

dodano: 24 października 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam usługi Pana Rafała Sakowskiego. Widać,że ma indywidualne podejście do...
~Sylwia
-

dodano: 14 października 2013

Bioenergoterapia wątek zamknięty Szukałem pomocy przez lata. Lekarze różni różniści, terapeuci którzy...
~Krzysztof
-

dodano: 14 października 2013

Wyśmienity fachowiec wątek zamknięty Korzystałam kilkakrotnie z usług terapeutycznych o Pana Rafała. Ofertę usług...
~Ania
-

dodano: 30 września 2013

nerwica lękowa wątek zamknięty Witam wszystkich kto był lub wybiera sie do pana rafała powiem szczerze facet...
~donkamillo
3

dodano: 23 maja 2012

Hipnoza - Reinkarnacja wątek zamknięty Witam! Czy ktoś z Państwa korzystał z hipnozy u Pana Sakowskiego w celu...
~Adela
3

dodano: 18 marca 2013

Hipnoza wątek zamknięty Byłam kilka tygodni temu wraz z mężem w Gabinecie hipnozy u Pana Rafała ....
~Wiesława
-

dodano: 17 września 2013

Leczenie z alkocholizmu wątek zamknięty Zaliczyłem kilka spotkań-terapii u P.Rafała i jestem w totalnym szoku, bo już...
~Marek Ż
2

dodano: 17 czerwca 2012

Masaż stóp - totalny odlot wątek zamknięty Gorąco polecam refleksoterapię stóp w Gabinecie Pana Rafała, masaż wykonuje...
~Ewelina
-

dodano: 13 lutego 2013

Hipnoterapia wątek zamknięty Byłem 4 razy, terapia bardzo skuteczna, a to najważniejsze. Szczerze polecam....
~Robert
-

dodano: 7 lutego 2013

Jan alkoholik wątek zamknięty Mam na imię Jan jestem alkoholikiem od 10 lat.Wciągu tych 10 lat kożystałem z...
~Jan
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 października 2010

fachowa pomoc wątek zamknięty Trafiłam do Pana Rafała zupełnie przypadkiem. musze przyznac, ze bardzo...
~Mario
-

dodano: 19 listopada 2012

Martyna - opinia wątek zamknięty Rewelacja. Pełen profesjonalizm. Kilka godzinnych masaży wystarczyło żeby...
~Martyna
1

dodano: 24 lipca 2012

Bóle kręgosłupa wątek zamknięty Pan Rafał Sakowski to mistrz terapii manualnej, po jego ustawieniach i...
~Ewa
1

dodano: 27 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
357

272

wątków

do góry