Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Leczenie z alkocholizmu wątek zamknięty Zaliczyłem kilka spotkań-terapii u P.Rafała i jestem w totalnym szoku, bo już...
~Marek Ż
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 czerwca 2012

Masaż stóp - totalny odlot wątek zamknięty Gorąco polecam refleksoterapię stóp w Gabinecie Pana Rafała, masaż wykonuje...
~Ewelina
-

dodano: 13 lutego 2013

Hipnoterapia wątek zamknięty Byłem 4 razy, terapia bardzo skuteczna, a to najważniejsze. Szczerze polecam....
~Robert
-

dodano: 7 lutego 2013

Jan alkoholik wątek zamknięty Mam na imię Jan jestem alkoholikiem od 10 lat.Wciągu tych 10 lat kożystałem z...
~Jan
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 października 2010

fachowa pomoc wątek zamknięty Trafiłam do Pana Rafała zupełnie przypadkiem. musze przyznac, ze bardzo...
~Mario
-

dodano: 19 listopada 2012

Martyna - opinia wątek zamknięty Rewelacja. Pełen profesjonalizm. Kilka godzinnych masaży wystarczyło żeby...
~Martyna
1

dodano: 24 lipca 2012

Bóle kręgosłupa wątek zamknięty Pan Rafał Sakowski to mistrz terapii manualnej, po jego ustawieniach i...
~Ewa
1

dodano: 27 sierpnia 2012

bardzo srednio bardzo drogo wątek zamknięty od razu Pan Rafal zaczął mi polecac kupno jakis ziół i dodakowych środków za...
czeslaw
2

dodano: 6 sierpnia 2012

Masaż relaksacyjny wątek zamknięty Byłam ostatnio na masażu relaksacyjnym w Gabinecie Rafał Sakowskiego....
~Daria
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Nerwica lękowa wątek zamknięty Od 5 lat cierpiałem na nerwicę lekową. Tabletki jadłem już garściami i nic....
~Rysiek
2

dodano: 29 marca 2012

Hazard wątek zamknięty A ja jestem zadowolony. Przy pomocy terapii w hipnozie wyleczyłem się z...
~Andrzej
-

dodano: 24 marca 2012

Polecam wątek zamknięty Polecam terapię w hipnozie. Moim problemem była fobia, która utrudniała mi...
~Patrycja.D
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 lipca 2011

Polecam masaże !!! wątek zamknięty Gorąco polecam. Byłam na masażu relaksacyjnym. Genialny masaż, odlot totalny.
~Mania
-

dodano: 12 maja 2011

Terapia w hipnozie wątek zamknięty Cześć wszystkim. To prawda Rafał Sakowski to profesionalista w każdyn calu....
~Edyta
-

dodano: 13 lutego 2011

REINKARNACJA wątek zamknięty Witam, postanowiłam podzielić się z wszystkimi , swoimi przykrymi a zarazem...
~Lena
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 stycznia 2011

Terapia w hipnozie wątek zamknięty Witam !od 2 lat borykałam się z problemami natury psychicznej. Miałam już...
~Monika
1

dodano: 14 października 2010

terapia w hipnozie wątek zamknięty Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! byłam na trzech terapiach i rzuciłam...
~Beata
-

dodano: 19 października 2010

Genialny masażysta! wątek zamknięty Jestem już stałą klientką Rafała. Pierwszy raz byłam u niego w zeszłym roku,...
~Anna P.
1

dodano: 21 kwietnia 2010

ŁAŁŁ wątek zamknięty Korzystałam kilkakrotnie z usług Rafała, jest poprostu ekstra relaks na maxa,...
~N
-

dodano: 5 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
364

279

wątków

do góry