Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zakup na odległość wątek zamknięty Widzę, że nie tylko ja kupiłem Jeepa na odległość. Myślę, że fakt iż, chciało...
~Sebastian Wrocław
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

Jeep - pełen profesjonalizm i sprawna obsługa wątek zamknięty Zakupu nowego Jeepa dokonałem zdalnie na odległość gdyż mieszkam na południu...
~T.S.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 grudnia 2016

Wymarzony Jeep wątek zamknięty Pomimo znacznej odległości od miejsca zamieszkania (ok 500 km ):)żadnych...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 listopada 2016

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Polecam salon pod każdym względem, profesjonalna obsługa, przez pana...
~Marzenna
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 września 2016

Profesjonalizm wątek zamknięty Bardzo mila obsługa. Na każdej pytanie odpowiadaja i doradzaja ! Dobry...
~Daniel
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 września 2016

Renegade wątek zamknięty Sam salon jest fajny i przyjemny sam w sobie i jak to w salonach można w nim...
~Tomasz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2016

Bardzo dobry salon wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usług salonu Auto Plus. Profesjonalna...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lipca 2016

Polecam! wątek zamknięty Pozytywne wrażenia od momentu przekroczenia drzwi salonu po wyjazd nowym...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty W salonie Auto Plus nabyłam Fiata Ducato Maxi z zabudową gastronomiczna....
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 maja 2016

tipo lounge wątek zamknięty Super salon, a Pan Michał super gość:) Wszystko da się załatwić bez problemu
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

FIAT DUCATO MAXI wątek zamknięty Cała transakcja zakupowa pomimo bardzo dużej odległości między kupującym a...
~Monika (Szczecin)
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

Profesjonalizm wątek zamknięty W salonie Auto Plus w Gdańsku nabyłem dwa auta marki Fiat Scudo. Po moim...
~Andrzej Nowosad
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2016

Rewelacja w czystej postaci! wątek zamknięty Kupiłem samochód na odległość. Jestem z Wrocławia, ale właśnie w Auto Plus w...
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2016

Fantastyczna Obsługa! wątek zamknięty 3 miesiące temu kupiłem samochód w Auto Plus. Obsługa świetna i bardzo...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2016

Szczerze polecam wątek zamknięty Zakupilem tydzien temu fiata ducato maxi. Obsluga na najwyzszym poziomie pod...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 marca 2016

Jeep Renegade wątek zamknięty Moim wymarzonym Jeepem Renegade jeżdżę od tygodnia. Został mi on...
~Dana
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 marca 2016

Fiat 500 wątek zamknięty Pan Michał Kołakowski jest bardzo kompetentnym i sympatycznym sprzedawcą....
~Dariusz Stępiński
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

bardzo dobry salon wątek zamknięty Bardzo polecam ten salon a w szczególności Pana Jarka który w sposób...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

zakupy w 2015 wątek zamknięty W 2015 roku kupiłem w Auto Plus dwie Pandy Van i w leasingu Ducato. Szybko,...
~Adam Pokorski
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Zadowolony klient AUTO PLUS z Kujawsko-Pomorskiego wątek zamknięty Podczas rozmowy telefonicznej z Panem Michałem Czoczys, która przebiegła...
~Piotr
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
141

109

wątków

do góry