Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolony klient AUTO PLUS z Kujawsko-Pomorskiego wątek zamknięty Podczas rozmowy telefonicznej z Panem Michałem Czoczys, która przebiegła...
~Piotr
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 stycznia 2016

Rzetelność i profesjonalizm wątek zamknięty Oferta przygotowana zgodnie z obietnicą, na czas, z bardzo atrakcyjnymi...
~Anna Psiuk
-

dodano: 15 stycznia 2016

POLECAM Pana Michala Kolakowskiego wątek zamknięty W niedziele Wieczorem odpisal na zapytanie w przeciagu godziny. W...
~Witold Jaetke
1

dodano: 7 stycznia 2016

Auto Plus Centrum Motoryzacyjne wątek zamknięty Niedawno zakupiłem swoje pierwsze nowe auto pojechałem do salonu z...
~zbigniew
1

dodano: 28 listopada 2015

Spełnione marzenie wątek zamknięty Przyjechałem do tego salonu kupić Jeep'a Renegate'a, a wyjechałem wypasionym...
~Tomasz
1

dodano: 27 listopada 2015

Bardzo zadowoleni wątek zamknięty Kupiłem w tym salonie dwa fiaty 500 nie dość, że były najlepiej wyposażone to...
~Andrzej
1

dodano: 10 listopada 2015

Jeep renegade wątek zamknięty Zakupiłem tydzień temu auto u Pana Michała w salonie Jeep bardzo miły i...
~Robert
1

dodano: 8 listopada 2015

AUTO PLUS ? Jak najbardziej polecam.! wątek zamknięty Profesjonalna obsługa przy sprzedaży samochodu - transakcja przebiegła w...
~Damian Grzywacz
1

dodano: 23 września 2015

fiat fiorino wątek zamknięty Zakupiłem na przełomie lipca i sierpnia fiata fiorino. Bardzo serdecznie i...
~Andrzej Nowak
1

dodano: 16 września 2015

Ducato Ok wątek zamknięty Bardzo rzeczowa i uprzejma obsługa. Udało się uzgodnić korzystne warunki...
~JP
-

dodano: 20 września 2015

Współpraca wzorowa i godna polecania. wątek zamknięty Zakupiliśmy Fiata Ducato z pomocą Pana Piotra Kwapisiewicza i jesteśmy bardzo...
~Piekarnia
1

dodano: 14 września 2015

Grand wątek zamknięty Aut kategorii Grand Cherokee jest wiele. Salonów odpowiadających standardowi...
~JR
1

dodano: 30 lipca 2015

Fachowa obsługa i pełen profesjonalizm wątek zamknięty Na wstępie chciałam serdecznie podziękować Panu Michałowi dzięki któremu...
~Karolina
1

dodano: 9 lipca 2015

Profesjonalizm wątek zamknięty Przez kilka tygodni szukałem auta dostawczego do mojej firmy. Trafiłem w...
~Darek
1

dodano: 25 czerwca 2015

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Zakup samochodu JEEP w tej firmie był jednym z radośniejszych dni naszego...
~JK
1

dodano: 2 czerwca 2015

PEŁNA "PROFESKA" wątek zamknięty Tak jak w tytule - pełny profesjonalizm w każdej dziedzinie: od błyskawicznej...
~Andrzej Stempel
1

dodano: 24 maja 2015

Jeep wątek zamknięty Super zadowolony z zakupu Jeepa, polecam
~ZZZ
-

dodano: 14 maja 2015

Pierwszy 500X wątek zamknięty Profesjonalizm to podstawa !!! Polecam ten salon i niebawem tam wroce po...
~Karolina
-

dodano: 9 kwietnia 2015

Fiat DUCATO L3H2 2.3 130KM NOWY MODEL wątek zamknięty Jechałem ponad 600km w jedną strone po nowego Fiata Ducato ,najlepsza cena w...
~Daniel
-

dodano: 8 kwietnia 2015

Sylwester Sadowski - opinia wątek zamknięty To jest drugi samochód, który kupuję w tym salonie, pierwszy - Alfa Romeo 159...
~Sylwester Sadowski
1

dodano: 2 kwietnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
142

110

wątków

do góry