Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przepysznie! wątek zamknięty Bistro naleśnikowe na 5+! Bardzo smacznie i w dobrych cenach a porcje...
~Cleo
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 września 2011

szkoda ze juz nie chodze tam na lunche... wątek zamknięty a chodzilam i to codziennie:))) zmiana biura to i zmiana lokalu. super...
~Ania
-

dodano: 30 maja 2011

Super promocja wątek zamknięty Polecam wszystkim poranną kawę z naleśnikiem za jedyne 10 złotych. Uwielbiam...
~Borys
-

dodano: 20 kwietnia 2011

Mniam! wątek zamknięty Podoba mi się wszystko - od truskawki w logo, przez wystrój, obsługę po...
~Kamilalalala
-

dodano: 18 kwietnia 2011

całkiem całkiem wątek zamknięty Bardzo przyjemny lokal z całkiem dobrym jedzeniem. Musze przyznać, że byłem...
~klient01
-

dodano: 17 kwietnia 2011

Bardzo smacznie, dużo i miło! wątek zamknięty Odkryłem naleśnikarnię przypadkiem wałęsając się po Świętojańskiej. Dla...
~Marek Baton
-

dodano: 12 kwietnia 2011

Super wątek zamknięty Chodzimy czesto z dzieckiem, wyprobowalismy rozne wersje nalesnika, mamy...
~L & J
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 lutego 2011

Bieda wątek zamknięty Porcje takie sobie, jakość przeciętna. W menu piszą, że do naleśników w cenie...
~kkk
3

dodano: 27 września 2010

fajne miejsce wątek zamknięty uwielbiam knajpy, w ktorych przemyslane jest kazdy detal a fanaberia do...
~ania
-

dodano: 28 stycznia 2011

Miłe wrażenia. wątek zamknięty Udany rodzinny obiad, miło i smacznie. Kącik do rysowania uspokaja dzieci....
~Adam i Ola
-

dodano: 15 stycznia 2011

Bardzo miło. wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce, świetny klimat, bogate menu, naleśniki duże i smaczne i...
~Marta
-

dodano: 3 października 2010

Super! wątek zamknięty Naleśniki przepyszne,wystrój bardzo przytulny z pomysłem,po prostu odlotowo....
~P.K
-

dodano: 13 września 2010

best of! wątek zamknięty obiadowo, deserowo kazda opcja rewelacja;) polecam! ;))
~Beyonce ;D
-

dodano: 29 sierpnia 2010

wow! wątek zamknięty "Wow!" to slowo, ktore najczesciej padalo podczas tego obiadu:) szczegolnie...
~muf
-

dodano: 11 sierpnia 2010

Polecam wątek zamknięty Fajny lokal. Przyjazne wnętrze. Miła obsługa. Dobre jedzenie. Brakuje takich...
~Michał
-

dodano: 26 lipca 2010

yucano - opinia wątek zamknięty Fajna knajpka w fajnym miejscu i z fajnym jedzeniem!
~yucano
-

dodano: 24 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry