Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam BAJ wątek zamknięty Po perypetiach z inną szkołą jazdy trafiłam na dziewczyny z BAJ i zdałam, ale...
~Katarzyna Sz.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

Niumo - opinia wątek zamknięty Kasiu!!!!jesteś Wielka dzięki Tobie zostałam kierowca, dziękuję Ci za...
~Niumo
-

dodano: 21 sierpnia 2012

podziekowania dla kasi wątek zamknięty szczegulne podziekowania dla kasienki za wkład nauczania poniewaz zdałem za...
~piotr s.
-

dodano: 26 lipca 2012

BAJ-kowa Szkola! wątek zamknięty Witam. Do Babskiej Akademii Jazdy trafiłam z innego ośrodka szkoleniowego...
~Beata
-

dodano: 19 czerwca 2012

Szkoła na szóstkę! wątek zamknięty Witam Jestem bardzo zadowolony z kursu nauki jazdy w akademii, który był w...
~Krzysztof
-

dodano: 4 czerwca 2012

Polecam !!!! wątek zamknięty Dziękuję p. Danusi dzięki dodatkowym godzinom zdałam egzamin, polecam...
~Olga
-

dodano: 25 maja 2012

To był strzał w dziesiątkę! wątek zamknięty Udało się!!!po kilku nieudanych próbach i wieloletniej przerwie nareszcie się...
~IZA
-

dodano: 15 maja 2012

Brawo Babska Akademia Jazdy ! wątek zamknięty Droga p. Marto ! Z wielką przyjemnością potwierdzam, iż kurs prawa jazdy jaki...
~Ilona
1

dodano: 31 marca 2011

zdecydowanie najlepsza szkoła :) wątek zamknięty polecam wszystkim Babską Akademie Jazdy z wielu powodów, przede wszystkim...
~karolina
-

dodano: 4 kwietnia 2012

POLECAM !!! :) wątek zamknięty Dziękuję dziewczynom, które nauczyły mnie jeździć :P Zdałam za pierwszym...
~KW
-

dodano: 2 marca 2012

Polecam !!! wątek zamknięty Po kilku nieudanych próbach zdobycia prawa jazdy, postanowiłam spróbować raz...
~Kasica
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 stycznia 2012

Polecam !!! wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze nauczyć się jeździć i bez stresu...
~Kasica
-

dodano: 25 stycznia 2012

:) wątek zamknięty Zdałam, a co najważniejsze jeżdżę na co dzień. Dzięki Kasia :)
~Marta H.
-

dodano: 17 stycznia 2012

Wszystkim polecam! wątek zamknięty Przeszłam kurs w innym ośrodku, wykupiłam jazdy w jeszcze innym ośrodku i...
~Agnieszka
-

dodano: 5 stycznia 2012

zdałam... gorąco polecam wątek zamknięty Marta i Kasia są rewelacyjne, zdałam egzamin bez problemu, poleciłam...
~Gosia z Gdańska
-

dodano: 28 grudnia 2011

NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE (I NIE TYLKO) wątek zamknięty Jeśli uczyć się jeździć to tylko z Martą i Kasią! Super atmosfera w czasie...
~Paulina
-

dodano: 21 grudnia 2011

Jak najbardziej tak! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług danej szkoły. Nie tylko dlatego, że...
~kejti_m
-

dodano: 21 grudnia 2011

Podziękowania wątek zamknięty Korzystałam z dodatkowych jazd w tej szkole.Miła i bezstresowa...
~Kasia
-

dodano: 12 grudnia 2011

Podziękowania wątek zamknięty Chciałabym podziękować pani Marcie i pani Katarzynie, za udzielenie...
~Anna Bagnucka
-

dodano: 16 listopada 2011

Serdecznie polecam ! wątek zamknięty Miła i bezstresowa atmosfera, dziewczyny cierpliwie i spokojnie wszystko...
~Kasia G.
-

dodano: 8 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: