Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wspaniałe! Godne polecenia! Profesjonalne! Najlepsze! wątek zamknięty Pani Beata z alloa studio jest prawdziwym skarbem! Przyjeżdżam do niej z...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Wszystkim, którzy mają problemy z układem ruchu jak najbardziej polecam...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 listopada 2015

Polecam !!! wątek zamknięty Studio polecam z czystym sumieniem na 100% Profesjonalne kosmetyki, szeroka...
~Gosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 listopada 2015

Świetnie przeprowadzone zabiegi wątek zamknięty Korzystałam z usług studio Alloa wielokrotnie. Ostatnio byłam na oczyszczaniu...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 października 2015

Polecam! wątek zamknięty Polecam uslugi pani beaty.. Byłam u niej na zabiegach i jestem bardzo...
~NATALIA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 września 2015

Zadowolenie wątek zamknięty Po dobranej przez Panią Beatę kuracji (laser biostymulacyj ny z kwasem...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lipca 2015

Fachowość, profesjonalność i higiena! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam wszystkim salon kosmetyczny Alloa. Korzystam dość...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 maja 2015

stała klientka wątek zamknięty Zawsze wychodzę z gabinetu p.Beaty w dobrym humorze:-) Duża wiedza,...
~jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2015

Alloa to jakość i czas dla Klienta wątek zamknięty Pani Beata wkłada całe serce w to, co robi.. Alloa, to dla mnie potwierdzenie...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lutego 2015

Wyjątkowo! wątek zamknięty Jestem pod wielkim wrażeniem wszechstronności oraz wiedzy, talentu i...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 grudnia 2014

Nie mogę się nadziwić!!! wątek zamknięty Jak zawsze nie mogę się nadziwić efektom zabiegu w Alloa. Wszyscy zachwycają...
~stała klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 grudnia 2014

NAJLEPSZA KOSMETYCZKA W TRÓJMIEŚCIE !!!! wątek zamknięty Byłam już na kilku zabiegach w salonie alloa: kwasy, masaż leczniczy, czy też...
~Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

Profesjonalizm wątek zamknięty Miałam krótką przerwę w dbaniu o siebie -byłam zajęta dzieciakami :), ale już...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 października 2014

Polecam wszystkim Studio Alloa wątek zamknięty W zeszłym roku na wiosnę poszłam pierwszy raz do salonu kosmetycznego, długo...
~Grażyna
-

dodano: 8 października 2014

zabieg z kwasami wątek zamknięty Wybrałam się do Alloa z polecenia koleżanki, na zabieg z kwasami (na...
~Graża
-

dodano: 16 września 2014

masaż-bardzo, bardzo :) wątek zamknięty Masaż na ból kręgosłupa - zaskakująco skuteczny. Do tego relaks, kameralnie i...
~uratowana
-

dodano: 11 września 2014

mam już 80 lat wątek zamknięty ...i gdzie chodzę na zabiegi? oczywiście do Alloa. Wszystkie moje koleżanki...
~Jadwiga
-

dodano: 8 sierpnia 2014

rewelacyjny masaż pleców wątek zamknięty Co jakiś czas mam problemy z kręgosłupem. Wybrałem się na masaż pleców do...
~Krzysztof
-

dodano: 12 lipca 2014

Marta - opinia wątek zamknięty Bardzo mila obsluga, w ogole nie czulam skrepowania, Pani wszystko tlumaczyla...
~Marta
-

dodano: 2 czerwca 2014

CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ wątek zamknięty Korzystałam dwukrotnie z zabiegu oczyszczania twarzy. Niestety wcześniej...
~Zosia
-

dodano: 30 maja 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry