Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szczęśliwa!!!! wątek zamknięty W maju brałam ślub. Mam niezbyt ładną cerę - z trądzikiem, przebarwieniami...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 maja 2014

Skorzystałam z promocji- super zabieg. Jestem zadowolona. wątek zamknięty Zabieg promocyjny bardzo przyjemny i odbudowujący skórę. Efekt zaskakujący!!...
~Klientka
-

dodano: 11 maja 2014

Usługa kosmetyczna wątek zamknięty Odkąd zaczęłam korzystać z zabiegów w Alloa, jestem niezmiennie zadowolona....
~Maria
-

dodano: 5 maja 2014

Świetny masaż! wątek zamknięty Miałam naprawdę duże problemy z napiętymi mięśniami, generalnie myślałam, że...
~Iwona
-

dodano: 31 marca 2014

Jak w najlepszym SPA wątek zamknięty Niedawno dostałam w prezencie bon upominkowy na zabieg Shiatsu (na ciało). To...
~Mirka
-

dodano: 14 marca 2014

POLECAM!!! wątek zamknięty Polecam gabinet Alloa, zarówno masaże jak i zabiegi kosmetyczne. Pani Beata...
~Sylwia
-

dodano: 12 lutego 2014

Cudownie i hipnotyzująco! wątek zamknięty Serdecznie polecam studio Alloa! Jest to wspaniałe i wyjątkowe miejsce dla...
~okti
-

dodano: 12 stycznia 2014

Wyjątkowy masaż wątek zamknięty Masaż leczniczy pleców p. Beaty nie ma sobie równych. Chodzę regularnie i...
~Beata
-

dodano: 12 grudnia 2013

Świetne Masaże! wątek zamknięty W Alloa korzystam regularnie z masaży leczniczych ze względu na bóle...
~Gosia
-

dodano: 6 grudnia 2013

Jestem na tak wątek zamknięty Bardzo polecam, miła, ciepła osoba, która jako z nielicznych kosmetyczek...
~Monika M
-

dodano: 25 listopada 2013

Ewa - opinia wątek zamknięty Wszystko na "6".. Wspaniała, profesjonalna obsługa i klimat z muzyką w tle /...
~Ewa
-

dodano: 25 października 2013

Całościowe podejście wątek zamknięty Mam problematyczną cerę – naczynka, przebarwienia i jeszcze do tego...
~Iza
-

dodano: 23 października 2013

masaż pleców - kręgosłup jak nowy wątek zamknięty Z moim kręgosłupem było kiepsko – bolał nawet jak leżałem. Po kilku...
~Jarosław
-

dodano: 23 października 2013

Profesjonalizm wątek zamknięty Usunąłem włókniaki w Alloa. Jestem pod wrażeniem – pełna profesja,...
~Robert
-

dodano: 14 października 2013

Wspaniałe miejsce relaksu wątek zamknięty Do tej pory nie wierzyłam, że istnieje salon kosmetyczny bez wad. Szukałam...
~Maria
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 lipca 2013

profesjonalna kosmetyka i odprężenie w niskich cenach wątek zamknięty Jeśli ktoś szuka wysokiej jakości usług w miłej atmosferze i atrakcyjnej...
~esim
-

dodano: 7 lipca 2013

Warto wątek zamknięty Jestem pod stałym urokiem gabinetu Alloa. Korzystam już od dłuższego czasu z...
~Monika
-

dodano: 5 lipca 2013

Dobrze i tanio i miło wątek zamknięty Dobrze i tanio i miło
~Magdalena
-

dodano: 4 lipca 2013

Szczerze polecam! wątek zamknięty Przesympatyczna atmosfera i pełen profesjonalizm Pani Beaty sprawił, że...
~Marta
-

dodano: 8 czerwca 2013

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii klientek z portalu trojmiasto.pl i...
~dominika
-

dodano: 17 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry