Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mirek - opinia wątek zamknięty Naprawiałem u chłopaków mojego fordzika szybko zdiagnozowali usterkę,autko...
~Mirek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 października 2014

Dno.. wątek zamknięty Nie polecam, podczas wymiany tarczy i klocków hamulcowych zamontowano mi...
~Robert
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 października 2014

Silnik - uratowany wątek zamknięty witam ! dzis bylem u chlopakow , i uratowali moj silnik 1.9 meganka :) cena...
~Piotr
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 stycznia 2014

naprawa hamulców wątek zamknięty Skorzystałem z usług warsztatu pierwszy raz i jak najbardziej polecam szybko...
~MAX
-

dodano: 13 grudnia 2013

Partacze... wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Regeneracja alternatora 380 zł . Po 3 miesiącach...
~pstorng
-

dodano: 2 grudnia 2013

Polecam wątek zamknięty Super obsługa. Szybko sprawnie i dokładnie. POLECAM W 100%
~ZADOWOLONY KLIENT
-

dodano: 25 września 2013

Zdecydowanie polecam!!! wątek zamknięty Przy okazji wymiany opon panowie zasugerowali, ze mam do wymiany tuleje...
~Rudi
-

dodano: 12 września 2013

polecam wątek zamknięty Witam, polecam ten warsztat a szczególnie mechanika pana Romana bardzo...
~Monika
-

dodano: 7 lipca 2013

POLECAM WSZYSTKIM wątek zamknięty Polecam sprzęt na którym pracuja najnowszy wiedza ludzi znakomita wystarczy...
~tomek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 maja 2013

Polecam! wątek zamknięty Bardzo miła i fachowa obsługa, zawsze można pogadac, polecam!
~Michał
-

dodano: 4 maja 2013

ODRADZAM! wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tego warsztatu! Panowie niedokładni, samochód...
~Jan
-

dodano: 13 kwietnia 2013

Nie polecam wątek zamknięty Do tej pory korzystałem z usług firmy Lincer, ale że mnie trochę wkurzyli to...
~Gdynianin
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry