Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Dj Grelik grał na moim weselu 19.08.2017. Muszę powiedzieć: dobra robota !!...
~Edyta i Krzysiek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2017

Wielkie podziękowania - Martyna i Michał wątek zamknięty O Dj Greliku dowiedziałam się z internetu już rok temu. Szukałam kogoś kto...
~Martyna i Michał
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

DJ strzałem w dziesiątkę! wątek zamknięty DJ Grelika znaleźliśmy przez Facebooka, do współpracy zachęciły Nas pozytywne...
~Klaudia i Adrian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2017

Dobry wybór na wesele wątek zamknięty Mieszkamy za granicą i baliśmy się że przy wyborze "w ciemno" możemy się...
~Kasia i Krystian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2017

40-tka jak się patrzy. wątek zamknięty Gorąco polecam Grzesia. DJ pierwsza klasa. 40-tka udana, muzyka różnorodna....
~Robert Mański
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2017

Zaufaj i nie wahaj się - warto! wątek zamknięty Dj Grelika znaleźliśmy przez internet.Pozytywne opinie klientów i gości...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 czerwca 2017

POLECAMY!! wątek zamknięty Dj Grelika znaleźliśmy w internecie przez przypadek :) i całe szczęście!!...
~Marta i Łukasz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 maja 2017

Doświadczeni wątek zamknięty Szczerze polecę znajomym .Bawiłam się wyśmienicie (NOGI jeszcze czują rytm)...
~MARIOLA
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Wesele wątek zamknięty Bardzo,bardzo dziękujemy Ci Gresiu za super imprezę,zarąbistą oprawę lasery...
~Gosia i Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

SZCZERZE POLECAM!!!!! wątek zamknięty Dnia 18-03-2017 bawiliśmy się z okazji 60-tych urodzin mojego taty. Dj na tej...
~Lukasz 34 lata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Serdecznie polecamy  wątek zamknięty Kapitalnie poprowadzone nasze wesele ! Z czystym sumieniem mogę polecić DJ...
~Hania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

DJ - opinia wątek zamknięty Z oferty tego DJ korzystaliśmy już kilka razy, zazwyczaj przy okazji imprez...
~Centrum U7
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 lutego 2017

Bal Sylwestrowy 2016 wątek zamknięty W imieniu Hotelu Business Faltom Gdynia *** pragnę z całego serca podziękować...
~Mirela Jary
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 stycznia 2017

Wesele wątek zamknięty Wielkie podziękowania dla DJ Grelik/ DJ Łysy za poprowadzenie najważniejszego...
~Maciej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 grudnia 2016

Agata - opinia wątek zamknięty Dj Grelik to profesjonalista :) widać ze bardzo lubi swoją pracę i bardzo się...
~Agata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 listopada 2016

Najlepszy :) wątek zamknięty Grzesiu impreza była świetna ( jak zawsze z resztą ;) ) Wszystko super, cala...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2016

Grelik - mistrz w swoim fachu wątek zamknięty Czy polecam DJ Grelika? Jak najbardziej! Poprowadzone przez niego wesele...
~Robert
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 października 2016

Super!! wątek zamknięty Super dj, super muzyka,do tego najlepszy wodzirej. Muzyka bardzo extra,...
~Magda Zabłocka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2016

Polecamy ! wątek zamknięty Sympatyczny człowiek i świetny Dj. Wszyscy uczestnicy wesela super się...
~Ania i Damian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 października 2016

Gra muzyka wątek zamknięty Grzegorz dzięki za imprezę, "zrobiłeś nam wesele jakie chcieliśmy od samego...
~Malwina i Radosław
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 września 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry