Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karol - ocena Perfekcyjnie i szybko.
~Karol
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 grudnia 2023

Waldemar Ler - ocena Po prostu obsługa super, wszystkie sprawy pozałatwiane z największą...
~Waldemar Ler
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 listopada 2023

Monika Rolbiecka - ocena Z całego serca polecam Panią Annę Jankowską @Anna Jankowska Jest to agentka...
~Monika Rolbiecka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 listopada 2023

Roksana - ocena Pani Anna, z którą miałam przyjemność współpracować, spełniła moje wszelkie...
~Roksana
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Arkadiusz S. - ocena W swoim imieniu chciałbym bardzo polecić Panią Annę Jankowską- współpraca z...
~Arkadiusz S.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Anna - ocena Bardzo profesjonalna i miła obsługa klienta. Jako osoba wynajmująca...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 listopada 2023

Anna - ocena Szczerze polecam panią Kasię Kawkę, która podjęła się sprzedaży mojego domu....
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 października 2023

Emilia - ocena Pani Katarzyna Kaszuba bardzo miła,pomocna,i profesjonalna w swojim...
~Emilia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 października 2023

Mirosław - ocena Podczas sprzedawania mieszkania moim pośrednikiem była p. Katarzyna Kaszuba...
~Mirosław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 października 2023

Wojtek - ocena W lipcu 2023 zakończyliśmy (sukcesem) proces sprzedaży mieszkania. Po...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 września 2023

Grazyna Lazar - ocena Nie wiedziałam jak podejść do wynajmu, ponieważ był to pierwszy raz. Dzięki...
~Grazyna Lazar
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 września 2023

Barbara - opinia Jeśli szukasz profesjonalnego pośrednictwa w wynajmie mieszkania i chcesz...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 września 2023

Marek S. - opinia Miałem przyjemność współpracować z Biurem przy okazji wynajmu nieruchomosci....
~Marek S.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 września 2023

Kokob - opinia Polecam współpracę z panią Jolantą. To bardzo kompetentna i kulturalna osoba....
~Kokob
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 września 2023

Olga - opinia Miałam przyjemność współpracować z Panią Katarzyną Kaszubą, przemiłą osobą,...
~Olga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 sierpnia 2023

Gdynia - opinia Uczciwa, profesjonalna pomoc przy zawieraniu umów o wynajem i kupowaniu...
~Gdynia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 sierpnia 2023

Emilia - opinia Bardzo profesjonalne podejście do klienta, współpraca z Panią Anią J. był...
~Emilia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 sierpnia 2023

Stefan Pituch - opinia Przy okazji mojej współpracy z biurem, moim doradcą była pani Katarzyna...
~Stefan Pituch
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2023

Megan D. - opinia Working with Katarzyna (Kaszuba) was a wonderful experience. She was a true...
~Megan D.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lipca 2023

J.Wrzesień - opinia Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam.
~J.Wrzesień
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 lipca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry