Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mark - opinia Pełen profesjonalizm. Polecam współpracę z Panią Anną.
~Mark
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lipca 2023

Adam K. - opinia To moja trzecia transakcja obsługiwana przez Starnawska&Boleńska. I podsumuję...
~Adam K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lipca 2023

Ola - opinia Czułam się bardzo kompleksowo zaopiekowana przez Panią Patrycję w trakcie...
~Ola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 czerwca 2023

Beata Z. - opinia Bardzo rzeczowa i miła współpraca z Panią Patrycją w zakresie sprzedaży...
~Beata Z.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 czerwca 2023

Anna - opinia Nie mam zwyczaju współpracować z biurami nieruchomości,ale to biuro...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 czerwca 2023

Edyta - opinia Pani Kasia przecudowna i przesympatyczna osoba, w szybkim tempie pomogła...
~Edyta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 czerwca 2023

Dorota - opinia Pani Patrycja pomogła mi wynająć mieszkanie w ekspresowym tempie....
~Dorota
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 czerwca 2023

Ilona i Witek - opinia Szczerze polecamy usługi Biura Starnawska - Boleńska Nieruchomości. W...
~Ilona i Witek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 czerwca 2023

Jakub - opinia Kompleksowa pomoc i bardzo indywidualne podejście. Wszystko dopięte na...
~Jakub
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 maja 2023

Bart K. - opinia Bardzo uczciwe i rzetelne podejście do pracy. Przy okazji miły i stały...
~Bart K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 maja 2023

Alena K - opinia I have had a huge pleasure of working with Krzysztof Konefal, who helped me...
~Alena K
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 maja 2023

Olga Filaszkiewicz - opinia Obsługiwała mnie Pani Katarzyna Kawka. Napisać mistrzostwo, to jakby nic nie...
~Olga Filaszkiewicz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 kwietnia 2023

Anastasiia Krasnoportko - opinia Bardzo miła i szybka obsługa. Doradziła Pani notariusza nie za wszystkie...
~Anastasiia Krasnoportko
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 kwietnia 2023

Iryna - opinia Dzięki współpracy z Panią Katarzyną, udało nam się znaleźć mieszkanie w...
~Iryna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2023

Anton - opinia We were dealing with Krzysztof, person who helped us to find quick out cozy...
~Anton
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2023

Marta - opinia Sprawę sprzedaży mieszkania które kupowałam prowadziła Pani Katarzyna Kaszuba...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 kwietnia 2023

Joanna - opinia Serdecznie polecam współpracę z tą Agencją Nieruchomości. Pani Patrycja...
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 kwietnia 2023

Zofia i Wiktor - opinia Bardzo wysoko oceniamy współpracę z Biurem. Pani Patrycja Boleńska wykazuje...
~Zofia i Wiktor
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 kwietnia 2023

Tatiana - opinia Z ogromną przyjemnością polecam Biuro Nieruchomości Starnawska&Boleńska, a w...
~Tatiana
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 marca 2023

Dariusz Romanowski - opinia Z ogromną przyjemnością polecam współpracę z firmą Starnawska&Boleńska...
~Dariusz Romanowski
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 marca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry