Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aliakdandr - opinia I relocated to Gdansk in March 2023 and there was a question of finding an...
~Aliakdandr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 marca 2023

Jacek Szmelczyński - opinia W bardzo pozytywnej ocenie firmy Starnawska&Boleńska Nieruchomości s.c. i...
~Jacek Szmelczyński
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 marca 2023

Ma - opinia Bardzo polecam współpracę z tą firmą. Miałam okazję współpracować z Panią...
~Ma
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 marca 2023

Zofia - opinia Miałam okazję korzystać z usług biura Starnawska&Boleńska w wynajmie mojego...
~Zofia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2023

Gosia - opinia Jest to bardzo profesjonalna agencja, ze wspaniałymi ludźmi do czynienia....
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2023

Marek - opinia Super obsługa. Firma godna polecenia.
~Marek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 stycznia 2023

Ewa - opinia Moja ocena współpracy z biurem jest bardzo dobra. Pani Kasia Kawka zdjęła że...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 stycznia 2023

Julia J - opinia wątek zamknięty Polecam wspólpracę z Patrycją Sudwoj Boleńską, która pomagała nam w wynajmie...
~Julia J
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 16 stycznia 2023

Anna - opinia wątek zamknięty Chciałabym bardzo podziękować Pani Katarzynie Kaszubie za pomoc w wynajęciu...
~Anna
-

dodano: 28 grudnia 2022

Karalina - opinia wątek zamknięty I want to express my gratitude to Krzysztof for his help in finding...
~Karalina
-

dodano: 15 grudnia 2022

Jerzy Makarewicz - opinia wątek zamknięty Pani Patrycja sprzedala moje mieszkanie w Gdyni .Mimo tego ze ja mieszkam w...
~Jerzy Makarewicz
-

dodano: 13 grudnia 2022

Ela i Wojtek - opinia wątek zamknięty Korzystaliśmy z usług tego biura kolejny raz. Wspópracowaliśmy z Panią...
~Ela i Wojtek
-

dodano: 27 listopada 2022

Magdalena - opinia wątek zamknięty Pani Kasiu - bardzo dziękuję za te dwa ostatnie miesiące współpracy muszę...
~Magdalena
-

dodano: 26 listopada 2022

Kjk - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam współpracę z Panią Katarzyną Kawką. Proces zakupu działki...
~Kjk
-

dodano: 22 listopada 2022

AlaA - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalnie i sprawnie przeprowadzona transakcja. Współpraca z...
~AlaA
-

dodano: 14 października 2022

Przemysław - opinia wątek zamknięty Przez tę agencję oddawałem mieszkanie w najem. Pani Patrycja rzeczowo i...
~Przemysław
-

dodano: 11 października 2022

Aneta Ch - opinia wątek zamknięty Rozmowa z doradcą przebiegła rzeczowo, profesjonalnie oraz z empatią....
~Aneta Ch
-

dodano: 9 października 2022

Maciej - opinia wątek zamknięty Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Katarzyną Kawką. Ostatnio...
~Maciej
-

dodano: 4 października 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Transakcja sprzedaży działki przebiegła wzorowo - Pani Katarzyna Kawka...
~Anna
-

dodano: 4 października 2022

Magda - opinia wątek zamknięty Miałam okazje współpracować z Pani Patrycja. Bardzo profesjonalne podejście i...
~Magda
1

dodano: 30 września 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry