Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jesteśmy bardzo zadowoleni - szybko, solidnie w konkurencyjnej cenie! wątek zamknięty Bardzo nam się podobała dyspozycyjność zespołu i kreatywność przekucia...
~Artur
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2014

Polecam Website Style! wątek zamknięty Współpraca bardzo sympatyczna i owocna. Wszystkie uzgodnienia wykonane...
~Aleksandra M
-

dodano: 2 kwietnia 2014

Profesjonaliści!!! wątek zamknięty Mega profesjonalna ekipa. Nie przypuszczałem, że tak szybko i sprawnie...
~Krzych
-

dodano: 29 marca 2014

Zdumiona wątek zamknięty Jestem zdumiona, projekt który otrzymałam w pełni mnie zadowolił. Strona była...
~KHDWK
-

dodano: 6 marca 2014

Moja subiektywna ocena wątek zamknięty Z czystym sumieniem wszystkim polecam, Jest wiele firm która może zrobić...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 stycznia 2014

Najlepsza firma graficzna! wątek zamknięty Polecam firmę Website Style ze względu na wysoką jakość wykonywanej pracy!...
~Angela
-

dodano: 28 grudnia 2013

Idealne Firma wątek zamknięty Dostałam kilka projektów mojej strony do wyboru, wszystko dopracowane do...
~Hania
-

dodano: 27 grudnia 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Długo szukałem szukałem wykonawcy projektu dla mojej strony. Pan Dawid już po...
~genek123
-

dodano: 27 grudnia 2013

piotr - opinia wątek zamknięty bardzo dobra i co wazne rzetelna firma polecam kazdemu uslugi firmy website...
~piotr
-

dodano: 24 grudnia 2013

WebSite Style wątek zamknięty Naprawde swietna firma, wszystko wykonane fachowo i bez dłuższego czekania...
~Alex
-

Polecam serdecznie!!! wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klienta, terminowo i w najwyższej jakości...
~M.
-

Sklep Monopolowy wątek zamknięty Website Style doskonała Firma doskonałe ulotki perfekcyjne zrobione...
~Spragniony Wielbład
-

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Świetna współpraca. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. Na pewno...
~Agata
-

dodano: 11 kwietnia 2013

Mój najlepszy kontrachent wątek zamknięty Zawsze dobry kontakt, profesjonalne wykonanie usługi no i oczywiście...
~Mtc-Media
-

dodano: 6 kwietnia 2013

Polecam!!!!!!!!!! wątek zamknięty Zleciłam projekt ,szczerze przyznam ze bardzo mile zaskoczenie szybkosc...
~Patycja
-

dodano: 2 kwietnia 2013

Polecam serdecznie wątek zamknięty Bardzo owocna współpraca. Ludzie ze świeżym podejściem do tematu i potrafią...
~Grzegorz
-

dodano: 1 kwietnia 2013

Ela - opinia wątek zamknięty W tej firmie zastałam profesjonalną obsługę i 100% zadowolenia. Agencja...
~Ela
-

Pełny profesjonalizm!!! POLECAM!!! wątek zamknięty Złożyłem zamówienie na ulotki i jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo...
~Marcin
-

.... dla mnie liczy się również czas... wątek zamknięty Często korzystam z usług agencji reklamowych. Za każdym razem wybieram pięć...
~Kazik
-

Bannry reklamowe wątek zamknięty Zamówilam projekt i wykonanie bannerów reklamowych. Świetny kontakt, oraz...
~Joanna
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry