Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brwi permanentne wątek zamknięty W zasadzie nie ma co się dużo rozpisywać. Pani Róża wie co robi i robi to...
~Marta Sz.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2015

Usta wątek zamknięty Polecam !!! Naturalnie ,pięknie powiekszone usta :)
~Nadia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 marca 2015

agata - opinia wątek zamknięty POLECAM!POLECAM!Profesjonalna i miła obsługa. Super atmosfera! Do Róży chodzę...
~agata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 marca 2015

Polecam wątek zamknięty Z całego serca polecam wszystkim dziewczynom i kobietom, ktore chcą sobie...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 marca 2015

niezastąpiona i profesjonalna Pani Róża wątek zamknięty Jestem już po trzykrotnym powiększaniu ust i makijażu permanentnym u Pani...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2015

Powiekszanie ust wątek zamknięty Piekny salon, mila atmosfera, kawka, swieczki, profesjonalna obsluga.. A co...
~Ewelina S
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 stycznia 2015

3x na TAK wątek zamknięty Jestem stala klientka Pani Rozy I zdecydowanie polecam.Makijaz permanentny...
~dorKa
-

dodano: 5 stycznia 2015

opinia wątek zamknięty Profesjonalizm na piętkę z plusem
~klient
-

dodano: 22 grudnia 2014

Brwi, metoda piórkowa wątek zamknięty U Pani Róży wykonałam makijaż permanentny metodą piórkową. Moje brwi przed...
~Jola
-

dodano: 15 sierpnia 2014

Bruzdy nosowo-wargowe wątek zamknięty Wypełniałam u P.Róży bruzdy nosowa-wargowe,zabieg przebiegł bezboleśnie,bez...
~Dagmara
-

dodano: 2 lipca 2014

Polecam wątek zamknięty Polecam zabieg powiększania ust bardzo jestem zadowolona i na pewno wrócę ,...
~Justyna
-

dodano: 22 czerwca 2014

opinia wątek zamknięty profesjonalna obsługa, miła atmosfera, zabieg w 100% bezbolesny (powiększanie...
~Marta
-

dodano: 2 czerwca 2014

MEGA NATURALNIE POWIEKSZONE USTECZKA wątek zamknięty Strasznie balam sie efektu karpia idac na zabieg, ale Pani Roza w trakcie...
~Agnieszka S.
-

dodano: 18 maja 2014

USTA BOSKIE USTA wątek zamknięty Tak dlugo sie wahalam, bojac sie bolu i sztucznego efektu, ale zupelnie...
~Ewelina
-

dodano: 15 maja 2014

Mezoterapia Igłowa - Polecam! wątek zamknięty Wraz z mamą z mezoterapii igłowej skorzystałyśmy pierwszy raz ponad miesiąc...
~mama z córką
-

dodano: 5 marca 2014

Dermabrazja - Skóra Głowy wątek zamknięty Polecam zabieg dermabrazji u Pani Róży wszystkim Panom mających problem z...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 stycznia 2014

makijaż permanentny brwi wątek zamknięty Korzystałam w Lily Rose Home Spa z usługi makijażu pemanentnego brwi w celu...
~Irena Mach
-

dodano: 26 listopada 2013

Profesjonalne oraz indywidualne podejście do klijeta wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Lily Rose . Pani Róża (kosmetyczka )...
~Emilia
-

dodano: 25 listopada 2013

Modelowanie ust wątek zamknięty Powiekszalam usta w Lily Rose, efekt jest super! Usta wygladaja bardzo...
~Iwona
-

PROFESJONALNIE, STERYLNIE!! BEZBOLEŚNIE :)) wątek zamknięty Naprawde dlugo zastanawiałam się nad wyborem gabinetu do wykonania kresek...
~Ag.Wilcz
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry