Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pernamentny ust wątek zamknięty Bardzo polecam makijaz pernamentny ust! Zabieg calkowicie...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 listopada 2013

Piekne brwi piorkowo - wloskowe!!! wątek zamknięty Moje brwi miały jakieś 3 cm długości w linii prostej - sama sobie to zrobiłam...
~Ewa
-

dodano: 21 listopada 2013

Pani Roza ma najlepsze znieczulenia!!! wątek zamknięty Zrobilam sobie ostatnio kreseczki na oczach u Pani Rozy i nic nie bolalo.....
~Monika
-

dodano: 18 listopada 2013

Serdecznie Polecam !!! wątek zamknięty Wszystkim paniom które chcą się poczuć bezpiecznie i komfortowo polecam...
~Agnieszka
-

dodano: 17 października 2013

Piekne,duze usta :) wątek zamknięty Postanowilam skorzystac z uslug salonu jakis czas temu..Powiekszyłam sobie...
~Klauuuu
-

dodano: 3 września 2013

Bardzo Polecam wątek zamknięty Lily Rosa Spa to idealna alternatywa dla zwykłych salonów. Podczas zabiegów...
~Weronika Król
-

dodano: 3 września 2013

100% zadowolenia wątek zamknięty Pani Róża jest swietnym swietnym specjalista doradzi w kazdej kwestii!...
~AJ
-

dodano: 1 września 2013

Szczerze polecam! wątek zamknięty Wiele razy robilam juz w Lily Rose Spa paznokcie hybrydowe i jestem pewna ze...
~Ewa Nowakowska
-

dodano: 23 maja 2013

Wypełnianie zmarszczek - super efekt! wątek zamknięty Zdecydowałam się na spłycenie zmarszczek mimicznych w okolicy czoła. Jestem...
~Aleksandra
-

dodano: 21 maja 2013

powiększanie ust wątek zamknięty Bardzo długo nosiłam się z zamiarem powiększenia ust. Koleżanka poleciła mi...
~marysia
-

dodano: 20 maja 2013

Hybrydka wątek zamknięty Manicure hybrydkowy na najwyższym poziomie, efekt przez 3 tygodnie, przy...
~MoniC
-

dodano: 1 maja 2013

Makijaż permanentny wątek zamknięty Zrobiłam sobie makijaż permanentny w Lily Rose u Pani Róży. Jestem zachwycona...
~Ania
-

dodano: 30 kwietnia 2013

makijaż permanentny wątek zamknięty Zrobiłam sobie kreseczki na górnej i dolnej powiece. Polecam z czystym sercem...
~Asia
-

dodano: 30 kwietnia 2013

Jestem pod wrażeniem! wątek zamknięty Jestem świeżo po wykonanym Pedicure Spa z Hybrydą,Manicure Spa z malowaniem,...
~Magda
-

dodano: 28 marca 2013

Mikrodermabrazja wątek zamknięty Z czystym sercem mogę polecić zabiegi w Lily Rose Home Spa! Po pierwsze...
~Paulina
-

dodano: 14 marca 2013

Pedicure wątek zamknięty Koleżanka poleciła mi ten salon, trochę się wahałam czy zamówić usługę do...
~Paula
-

dodano: 13 marca 2013

Manicure i pedicure hybrydowy wątek zamknięty U Lily Rose robiłam ostatnio manicure i pedicure hybrydowy przed wycieczką w...
~Monika
-

dodano: 12 marca 2013

Relaksujący masaż wątek zamknięty Dostałam w prezencie od koleżanek sesję masażu u siebie w domu. Panie z Lily...
~Natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 października 2012

Hybryda wątek zamknięty Moje zdanie dotyczące manicure i pedicure hybrydowego było już wyrobione,...
~Sylwia
-

dodano: 5 października 2012

Kinga - opinia wątek zamknięty ja również przychylam się do powyższych opinii i wszystkim polecam Lily Rose...
~Kinga
-

dodano: 4 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry