Galeria Metropolia

Centra handlowe

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dno wątek zamknięty Nic ciekawego do zaoferowania, dodatkowo płatny patking już od pierwszej...
~M
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

Tragedia posejdona wątek zamknięty Jeśli potrzebujesz szarej narożnej kanapy, galeria metropolia to miejsce dla...
~Kubson11
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Parking ogólnodostępny wątek zamknięty Parking to jest jakaś kpina ! Za 15 min spędzone w Galerii liczą sobie 1 zł...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 listopada 2017

Meble i wnętrza - ok wątek zamknięty dla mnie najlepsze piętro z meblami, jestem architektem i często korzystamy z...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

polecam wątek zamknięty Polecam drugie piętro, dobre sklepy meblowe
~Kryspi
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 października 2017

Najgorsza galeria w jakiej byłam. wątek zamknięty Ani jednego fajnego sklepu. Ciemno, ponuro, pusto. Więcej obsługi niż...
~ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 września 2017

Parking wątek zamknięty Nie polecam korzystania z parkingu w galerii. Wjechałem do galerii o godzinie...
~Filip
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 września 2017

najgorsza galeria w trójmieście wątek zamknięty Wjeżdzając wjechałem dwa razy w zakaz. Nie wiadmo gdzie jest wejście . Sklepy...
~kamil
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 września 2017

Polecam wątek zamknięty Galeria faktycznie nie jest dla większości klientów atrakcyjnym centrum bo...
~Alicja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 czerwca 2017

SKLEP Z ZABAWKAMI wątek zamknięty nareszcie w Galerii powstał sklep z zabawkami, ewidentnie wcześniej brakowało...
~Sylwia
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2017

nowoczesny (?) moloch wątek zamknięty Kino w centrum Wrzeszcza - super, lokalizacja przy dworcu też jest na plus....
~dominika
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 października 2016

Mało kompetentne osoby sprzątające... wątek zamknięty Plus za to że zostały zmienione drzwi od wejścia skm pod ziemią z bardzo...
~Zawiedziona
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 listopada 2016

"Metropolia" - LEGO wątek zamknięty Reklamowana wystawa klocków LEGO wpisuje się w konwencję "Metropolii". Po...
~maruda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2017

Dorota - opinia wątek zamknięty Zarządco tego przybytku, proszę wziąźć pod uwagę fakt, že niekiedy z usług...
~Dorota
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 marca 2017

Nieporozumienie wątek zamknięty Metropolia to doskonały przykład na to, jak nie powinno wyglądać centrum...
~Gdańszczanka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 marca 2017

Szewc i ślusarz w Galerii Metropolia wątek zamknięty Skorzystałem w Galerii z usług firmy Key i muszę przyznać, że panowie którzy...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 stycznia 2017

~SUPER JEST
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 listopada 2016

Architektoniczna porażka ! wątek zamknięty Nie jestem odosobniona w opinii ale inżynier, który projektowal Metropolie to...
~Emilia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 grudnia 2016

Kompletna porażka! wątek zamknięty Błędem było otwieranie Galerii, kiedy otwartych jest niewiele sklepików,...
~Teresa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 listopada 2016

Elwira - opinia wątek zamknięty Jak mogą istnieć 2 poziomy 0!!??? I to jeden nad drugim! Dodatkowo brak...
~Elwira
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 listopada 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry