Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - opinia wątek zamknięty Pierwsze spotkanie aranżacyjne w showroom zrobiło na nas wrażenie, zdobyliśmy...
~Marcin
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 2 lutego 2023

Tomasz - opinia wątek zamknięty Bardzo dobrze przygotowana oferta, szybki montaż, indywidualne podejście,...
~Tomasz
-

dodano: 30 stycznia 2023

Arek - opinia wątek zamknięty Polecam, jestem bardzo zadowolony z remontu mieszkania. Profesjonalna obsługa...
~Arek
-

dodano: 11 stycznia 2023

Marta - opinia wątek zamknięty Umówiłam się na spotkanie z Novahouse, konsultacja z projektantem otworzyła...
~Marta
-

dodano: 4 stycznia 2023

Marta - opinia wątek zamknięty Umówiłam się na spotkanie z Novahouse, konsultacja z projektantem otworzyła...
~Marta
-

dodano: 4 stycznia 2023

Rafał - opinia wątek zamknięty Polecam firmę Novahouse. Urządzenie mieszkania przebiegło szybko i sprawnie.
~Rafał
-

dodano: 3 stycznia 2023

Tomek - opinia wątek zamknięty Pomimo problemów technicznych, które wynikły w trakcie realizacji remontu...
~Tomek
-

dodano: 21 grudnia 2022

Dawid - opinia wątek zamknięty Spotkanie z projektem novahouse uważam za bardzo udane, otrzymałem listę...
~Dawid
-

Piotras - opinia wątek zamknięty Extra ekipa! Świetna robota! Bez chwili zawahania polecam firmę NovaHouse.
~Piotras
-

Piotras - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam NovaHouse! Pełny profesionalizm, świetne wykonanie i dbałość o...
~Piotras
-

Dawid K - opinia wątek zamknięty Projekt chciałem żeby był indywidualny. Na podstawie Portfolio podjąłem...
~Dawid K
-

dodano: 20 grudnia 2022

Dawid K - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry kontakt i realizacja. Projekt uwzględnił wszystkie nasze...
~Dawid K
-

dodano: 20 grudnia 2022

Szymon Sokół - opinia wątek zamknięty Całość prac ukończona była przed czasem, w bardzo dogodnym terminie. Firma...
~Szymon Sokół
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 kwietnia 2022

Arek - opinia wątek zamknięty Polecam tą firmę, znają się na swoim fachu.
~Arek
-

dodano: 13 kwietnia 2022

agnieszka - opinia wątek zamknięty bardzo dobrze zorganizowana firma , już od pierwszego kontaktu czułam...
~agnieszka
-

dodano: 27 grudnia 2021

Bożena - opinia wątek zamknięty Fajna współpraca, miło i przyjemnie. Projektant i Opiekun klienta słuchali...
~Bożena
-

dodano: 20 lipca 2021

Kamila - opinia wątek zamknięty Firma remontowa fachowa złota rączka. Wszystko potrafią zrobić, gustownie i...
~Kamila
-

dodano: 19 lipca 2021

Robert - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm i super podejście do klienta. Pani Agnieszka mega...
~Robert
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 lipca 2021

Rafał - opinia wątek zamknięty Szukałem ekipy wykończeniowej, a znalazłem firmę, która zrobiła w pakiecie...
~Rafał
-

dodano: 15 czerwca 2021

Andrzej K. - opinia wątek zamknięty Polecam firmę Novahouse -Wykończenia pod klucz. Profesjonalne podejście do...
~Andrzej K.
-

dodano: 19 maja 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry