Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nikola K. - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam współpracę z Novahouse! Najważniejsze dla mnie przy...
~Nikola K.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 maja 2021

Łukasz Kas - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam firmę NovaHouse. Mieszkanie zostało wykończone...
~Łukasz Kas
-

dodano: 26 kwietnia 2021

Tomasz Radziwanowski - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim warto rekomendować tak wysoka jakość jaka prezentuje firma...
~Tomasz Radziwanowski
-

dodano: 24 kwietnia 2021

Radosław - opinia wątek zamknięty Zleciłem wykończenie kompleksowe mieszkania P. Agnieszce z Novahouse. Bardzo...
~Radosław
-

dodano: 15 kwietnia 2021

Mirek - opinia wątek zamknięty Trafiłem na novahouse z polecenia i to był strzał w 10. Wybraliśmy styl...
~Mirek
-

dodano: 5 kwietnia 2021

Krystian - opinia wątek zamknięty Kupiłem mieszkanie pod inwestycje od dewelopera. Wybrałem pakiet inwestycyjny...
~Krystian
-

dodano: 1 kwietnia 2021

Karol - opinia wątek zamknięty Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Novahouse. Po pierwszym spotkaniu...
~Karol
-

dodano: 27 lutego 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Długo szukaliśmy solidnego wykonawcy. Znajomy polecił nam Novahouse i nie...
~Ewa
1

dodano: 21 października 2020

Patrycja - opinia wątek zamknięty Polecam usługi wykończenia pod klucz, jakość wystarczająca. Najbardziej mi...
~Patrycja
-

dodano: 29 stycznia 2021

Daniel - opinia wątek zamknięty Skorzystałem z usługi wykończenia pod klucz. To co mi najbardziej się...
~Daniel
-

dodano: 13 stycznia 2021

Marcin - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz skorzystałem z wykończenia pod klucz. Zaaranżowali mi...
~Marcin
-

dodano: 15 grudnia 2020

Dominika - opinia wątek zamknięty Moje wcześniejsze doświadczenia z ekipami remontowymi nie były najlepsze,...
~Dominika
-

dodano: 14 grudnia 2020

Damian - opinia wątek zamknięty Nasze mieszkanie w Gdańsku, znalezione, kupione i wykończone. A wszytsko...
~Damian
-

dodano: 2 listopada 2020

Inwestycje wątek zamknięty Polecam pomoc Pana Marcina w znalezieniu gotowca inwestycyjnego....
~Daniel
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2018

Dziękujemy Pani Justynie Zubiel z biura Novahouse! wątek zamknięty Dziękujemy Pani Justynie Zubiel z biura Novahouse, dzięki której szybko...
~Joanna&Marek W.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lutego 2018

Odradzam wątek zamknięty Stanowczo odradzam, całkowity brak poszanowania klienta. Agentka Pani...
~Niezadowolony klient
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

ODRADZAM wątek zamknięty Wkleję poniższy komentarz ponieważ przedstawiona sytuacja oddaje dokładnie...
~Gdańsk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2017

S t a n o w c z o odradzam! wątek zamknięty Dużo gadania, zero działania!
~sprzedający
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

Polecam wątek zamknięty Sprzedaż mieszkania przebiegła w ekspresowym tempie (w zaledwie trzy dni) a...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Nie polecam. wątek zamknięty Niestety miałem okazję kontaktować się w sprawie nieruchomości. Kręcenie,...
~Niezadowolony Kupujący
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lipca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry