Pijalnia Wódki i Piwa

Bary przekąskowe

Gdańsk, Długi Targ 35/38

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
spoko wątek zamknięty Lokal w świetnym miejscu, naprawdę polecam przyjść nie tylko na piwko, albo...
~Anna
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2014

zniesmaczony tajemniczy klient :) wątek zamknięty Zacznę od zalet: Klimat z PRL. Wady: Cenowo jak w każdym innym pubie czy...
~Piotr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2014

Syf wątek zamknięty Byłam raz i nigdy więcej nie pójdę. Wystrój jak bar mleczny rodem z PRL,...
~Aga
-

dodano: 5 kwietnia 2014

obluga do wymiany wątek zamknięty obsluga arogancka, zbyt wyluzowana , nie kulturalna , barmanskich zdolnosci...
~endzi
-

dodano: 10 marca 2014

Nie polecam !! wątek zamknięty Obsługa tragiczna!!!! Zwłaszcza koleś(tunel w uchu), który nazywa siebie...
~Sopot
-

dodano: 25 lutego 2014

niron - opinia wątek zamknięty Piwo niby 4 zł, a tylko 0,3 l! Za głośno, za jasno. Toaleta zawsze brudna,...
~niron
-

dodano: 1 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Super atmosfera, mile barmaneczki, a przede wszystkim niskie ceny i dużo...
~Michu
-

dodano: 29 listopada 2013

Lokal jak za dawnych lat:)) wątek zamknięty Obsługa świetna:)) Już mnie tam znają, a jestem dopiero w Gdańsku od 3...
~Kris
-

dodano: 25 października 2013

oby tak dalej wątek zamknięty Dawno już u Was nie byłem, bo nie miałem ochoty patrzeć na barmanów będących...
~Bumerang
-

dodano: 31 lipca 2013

Obsługa w tej knajpie ma być naburmuszona, to taki styl :) wątek zamknięty Ludzie czegoś chyba nie kumacie, obsługa ma być chamska i namurmuszona, oni...
~Borman
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 maja 2013

czad wątek zamknięty bylem tam pierwszy raz. bardzo spodobal mi sie klimat tego miejsca. dla mnie...
~On
-

dodano: 26 lutego 2013

obsługa... wątek zamknięty byłam pozytywnie nastawiona do tego miejsca, jednak skończyło się...
~xxx
-

dodano: 12 stycznia 2013

plus wątek zamknięty cóż, nie mogę się zgodzić z opiniami dotyczącymi "naburmuszonej" obsługi,...
~Achna
-

dodano: 10 stycznia 2013

Ala - opinia wątek zamknięty Chodzę tutaj, gdy w Cyku nie ma miejsca... W pijalni jest za jasno i za...
~Ala
-

dodano: 17 grudnia 2012

dno wątek zamknięty wódka jak to wódka sledź jak śledź obsługa naburmuszona wydaje im sie ze to...
~kermit
-

dodano: 11 listopada 2012

Piwo i vóda wątek zamknięty Polecam, ceny naprawdę niezłe, wystrój klimatyczny
~Paweł
-

dodano: 21 października 2012

Wódka wątek zamknięty Kochani, wszystko fajnie, ale z wódką jest coś nie tak. Moim skromnym zdaniem...
~J.
-

dodano: 19 października 2012

obsługa do wymiany! wątek zamknięty lokal spoko, oby więcej takich natomiast obsługa to jakaś żenada! nadęta...
~matkon
-

dodano: 27 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry