Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paula - opinia Serdecznie polecam! Profesjonalnie i szybko!
~Paula
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lutego 2023

Dorota - opinia wątek zamknięty Jestem mega zadowolona, profesjonalna i miła obsługa, polecam.
~Dorota
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 29 października 2021

Martyna - opinia wątek zamknięty Wszystko na plus! Serdecznie polecam!
~Martyna
-

dodano: 29 października 2021

Jarek - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług pralni regularnie, profesjonalna obsługa, przemiła obsługa....
~Jarek
-

dodano: 28 października 2021

Wiesław P. - opinia wątek zamknięty Pralnia godna polecenia. Pranie czyste i pachnące. Jakość w rozsądnej cenie -...
~Wiesław P.
-

Gosia P. - opinia wątek zamknięty Pralnia solidna, szybka usługa bez wychodzenia z domu. Miła obsługa. Polecam...
~Gosia P.
-

Bufon - opinia wątek zamknięty Wyprane szybko i w bardzo dobrej cenie. Solidna robota, polecam!
~Bufon
-

dodano: 23 października 2021

Magdalena Kropiwiec - opinia wątek zamknięty Polecam super jakość i obsluga. Jestem mile zaskoczona.
~Magdalena Kropiwiec
-

dodano: 22 października 2021

Beata - Gdańsk ul. Długie Ogrody - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie.
~Beata - Gdańsk ul. Długie Ogrody
-

dodano: 21 października 2021

Annka - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam! Fantastyczna obsługa, Usługa wykonana szybko i solidnie w...
~Annka
-

dodano: 20 października 2021

Justyna - opinia wątek zamknięty Korzystałam z usług kilku pralni w Trójmieście, ale ta zdecydowanie wygrywa....
~Justyna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 października 2021

Maciej - opinia wątek zamknięty Kulturalna, profesjonalna obsługa. Szybko, tanio i solidnie. Zdecydowanie...
~Maciej
-

dodano: 7 października 2021

Tomasz G. - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług pralni od ponad roku. Jestem bardzo zadowolony z...
~Tomasz G.
-

dodano: 6 października 2021

Domi - opinia wątek zamknięty Korzystam od 2 lata z usług pralni w Gildii. Zawsze wszystko dopiorą i...
~Domi
-

dodano: 6 października 2021

Agn. - opinia wątek zamknięty Jasny dywan, pokrowiec na materac na łóżko doczyszczone idealnie Magiel i...
~Agn.
-

dodano: 31 marca 2021

Polecam wątek zamknięty Już myślałem, że garnitur będę musiał wyrzucić z powodu bardzo ciężkich...
~Marek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 grudnia 2018

Jestem zadowolona :) wątek zamknięty Korzystałam z usług pralni w Gildii kilka razy. Za każdym razem byłam...
~Arleta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 października 2018

Fatalna pralnia wątek zamknięty Pralnia jest fatalna, z bardzo prozaicznej rzeczy. Przyjmuja zbyt duzo...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2018

Najlepsza Pralnia w Trójmieście !!! wątek zamknięty Wreszcie po testowaniu usług różnych pralni znalazłam idealne rozwiązanie dla...
~Ewa B.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2018

Fatalna pralnia wątek zamknięty Drugi raz z rzędu odebrałam pościel z białymi zaciekami i oblaźniętą...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 marca 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry