Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tania i dobra pralnia wątek zamknięty Korzystam z usług pralni w Gildii. Jestem bardzo zadowolona z jakości prania...
~Ewka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lutego 2018

Rewelacja! wątek zamknięty Korzystam regularnie z usług pralni. Oddaję do czyszczenia marynarki męża i...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 lutego 2018

Polecam wątek zamknięty Korzystam z ich pralni w Galerii Metropolia. Wszystko idzie szybko, sprawnie...
~Piter
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 stycznia 2018

JESTEM ZACHWYCONA JAKOŚCIĄ USŁUG!! wątek zamknięty Niedawno kupiłam używaną suknię ślubną, od Kobiety, która po swoim ślubie jej...
~ona
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 marca 2016

Unikajcie tej pralni jak ognia wątek zamknięty Uszkodzono mi suknie , nie uznali reklamacji i próbują uniknąć...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 grudnia 2017

Przyjemna pralnia wątek zamknięty Jestem klientką "domową", pranie jest odbierane szybko, wraca w dobrej...
~Kaja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2017

Przyjazd od 60 zł. wątek zamknięty Proszę uzupełnić informację, że przyjeżdżacie od 60 zł. Bo taką informację...
~Marlena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2017

Sprawdzona pralnia wątek zamknięty Nieczęsto piszę opinie w necie, ale jako że jest to firma, która znacznie...
~Michał80
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 marca 2017

Bardzo fajna opcja z praniem do domu. wątek zamknięty Oddawałam dwa razy sukienki do czyszczenia i jestem bardzo zadowolona z...
~Majja_77
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2017

Wszystko ok. Szybko i wygodnie, pranie. wątek zamknięty Oddawałem kilkukrotnie gajery z pracy. Wygodna sprawa, bo odbierali i...
~KrisTian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

Profesjonalne pranie. wątek zamknięty Profesjonalne wykonanie prania, szybka realizacja pomimo okresu...
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2016

porażka wątek zamknięty Nikomu nie polecam tej pralni. Pranie wróciło zaplamione i niedoprane. Usługa...
~marzena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 grudnia 2016

Dla mnie idealna opcja. wątek zamknięty Już trzeci raz korzystałam z tej pralni. Daję głównie kurtki i płaszcze,...
~Karola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Jeśli po drodze... wątek zamknięty Nie polecam, że względu na lekceważące traktowanie klienta, powinni zmienić...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 marca 2016

Polecam świetna prania wątek zamknięty Do prania przyniosłem dość nietypową rzecz, bo materiał z wózka dziecięcego....
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 stycznia 2016

Jak najbardziej poleca, wątek zamknięty Korzystałem parokrotnie, za każdym razem wszystko było w najlepszym porządku...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 listopada 2015

Sprawdzona pralnia. wątek zamknięty Jak to milo w końcu trafić na pralnię pełniącą rzetelne usługi. Odplamiono mi...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 października 2015

Gorąco polecam! wątek zamknięty Do prania oddałam płaszcz, którego nie były w stanie wyczyścić inne...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 października 2015

Zadowolona wątek zamknięty Uważam, że tego typu usługi mają przyszłość. Dobre ceny, sympatyczna i...
~GaudiRed
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 października 2015

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam pranie wraca brudne a z osoba ktora odbiera pranie ciezko sie...
~Mmmm
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lipca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry