Kompensja

Odszkodowania Doradztwo prawne

Gdańsk, Kartuska 246

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zadośćuczynienie wątek zamknięty Polecam firmę Kompensja w 100%, jestem bardzo zadowolona ze skuteczności i...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 lipca 2017

strata bliskiej osoby- odszkodowanie wątek zamknięty Firma godna polecenia. Pani mecenas ku mojemu zdziwieniu poprowadziła sprawę...
~Zdzisław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

Odszkodowania wątek zamknięty Bardzo dobra i uczciwa firma.Polecam
~Marzena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 czerwca 2017

szybkie uzyskanie odszkodowania po stracie bliskiej osoby wątek zamknięty Bardzo rzetelna kancelaria. Profesjonalne podejście do klienta oraz...
~marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

Podziękowanie. wątek zamknięty Gorąco dziękuję Firmie Kompensja a w szczególności Pani Alicji Świca, która...
~Mariola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

Jeżeli odszkodowania to tylko Kompensja wątek zamknięty Na początku nie uwierzyłam w dobre opinie zawarte na portalu. Do oddania...
~Monika Rakoczy
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 maja 2016

Dziekuje za pomoc. wątek zamknięty Ocena bardzo pozytywna. Jestem zadowolona i ciesze sie ze znalazlam...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 stycznia 2017

Duże zadośćuczynienie wątek zamknięty Kompensja uzyskała dla mnie oraz mojej całej rodziny zadośćuczynienie za...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 grudnia 2016

profesjonala firma wątek zamknięty Witam serdecznie Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi firmy...
~Karolina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2016

polecam. wątek zamknięty Rzetelna i godna polecenia firma. Profesjonalne podejście do sprawy,...
~Urszula
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 maja 2016

Moja opinia odnośnie współpracy z Firmą Kompensja dot.odszkodowania za wypadek komunikacyjny. wątek zamknięty Współpraca z firmą Kompensja była: Bardzo owocna,trwała nie dłużej niż...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

Kompetentna Firma wątek zamknięty Współpracę z firmą Kompensja podjąłem po wypadku komunikacyjnym, w którym...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

Polecam usługi wątek zamknięty Bardzo dobre podejście do sprawy. Minimum formalności ze strony klienta przy...
~Paula
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 marca 2016

Szczerze polecam! wątek zamknięty W pełni profesjonalna pomoc w dochodzeniu odszkodowania. Wszystko...
~Miłosz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 stycznia 2016

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam tą Kancelarię, świetny kontakt na infolinii, uzyskałem...
~Zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

polecam!!! wątek zamknięty Bardzo polecam kancelarię Kompensja. Miałam bardzo poważny wypadek na motorze...
~Grazynka L.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 września 2015

Szczerze polecam! wątek zamknięty Rzetelna kancelaria, profesjonalne podejście do Klienta. Wywalczyli mi...
~Kamil
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

KOMPENSJA wątek zamknięty Rzetelna i fachowa obsługa osób poszkodowanych. Kontakt telefoniczny i...
~kasiap
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lipca 2015

Poszkodowany Motocyklista wątek zamknięty Naprawdę szczerze bardzo polecam usługi kancelarii Kompensja Odszkodowania z...
~Motocyklista
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2015

Polecam!!!! wątek zamknięty Polecam. Pani Hania, bardzo ładna i urocza kobieta, z miłym podejściem do...
~MichałM.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry