Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Remont mieszkania - stan deweloperski wątek zamknięty Jesteśmy z usług p. Zbyszka bardzo zadowoleni, profesjonalne podejście do...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2017

remont - opinia wątek zamknięty Na wykonawcę naszej kuchni i łązienki wybraliśmy Pana Zbyszka. Okazało się to...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2017

Super usługa!!! wątek zamknięty Pan Zbyszek zna się na rzeczy i działa w pełni profesjonalnie! Wszystko...
~Monika
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 marca 2017

Szybko, fachowo i bez problemów. wątek zamknięty W miniony wtorek dołączyłem do grona zadowolonych klientów Pana Zbyszka....
~Wojtek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lutego 2017

Teresa Straszewska wątek zamknięty Pan Zbyszek Cieślik to bardzo dobry fachowiec , terminowo , profesjonalnie za...
~Teresa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 stycznia 2017

Polecam gorąco. wątek zamknięty Pan Zbigniew wybitny fachowiec. Szybko załatwił temat położenia kafli w...
~Damian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 listopada 2016

Remont mieszkania wątek zamknięty Pan Zbyszek wykonał u mnie remont całego mieszkania. Fachowo i w wyznaczonym...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2016

Polecamy usługi Pana Zbyszka !! wątek zamknięty Remont w naszym mieszkaniu Pan Zbyszek przeprowadził bardzo sprawnie i...
~Paulina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 października 2016

z czystym sumieniem polecam wątek zamknięty Remont mieszkania nie jednego może przyprawić o ból głowy, ale jeżeli w...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Fachowiec przez duże "F" :) Rzetelny, zaradny, z pomysłami, nie ma dla Pana...
~eg
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 lipca 2016

Nie polecam tej firmy. Nie wywiązała się z umowy. wątek zamknięty Właściciel firmy podpisał z nami umowę na kompleksowe wykończenie domu i do...
~Bartosz
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

Gorąco polecam wątek zamknięty Chciałbym gorąco polecić pana zbyszka jako fachowca oraz sumiennego i bardzo...
~Błażej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2016

Polecam do wykończenia domu! wątek zamknięty Jeśli ktoś szuka firmy do wykończenia domu, polecam usługi Pana Zbyszka. Tak...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 marca 2016

Michalina - opinia wątek zamknięty Skorzystałam z usług Pana Zbigniewa i jestem z nich bardzo zadowolona. Co...
~Michalina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2016

Polecam wątek zamknięty Znalazłam fachowca przeszukując trójmiasto.pl, zasugerowalam się opiniami,...
~Kamila
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

Fachowiec super!! wątek zamknięty Polecam polecam SUPER fachowiec!! Spokojny sumienny uczciwy tyle razy...
~Irena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

polecam wątek zamknięty Szczerze polecam firmę Pana Zbyszka. Bardzo szybko i sprawnie, przeprowadził...
~Ania
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 marca 2014

Rzetelny i sumienny fachowiec wątek zamknięty Przeprowadziłem w życiu bardzo dużo remontów i największym problemem zawsze...
~Adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 września 2015

POLECAM Z KORZYSTANIA USŁUG PANA ZBYSZKA!!! wątek zamknięty Pan Zbyszek wykonał u nas kompleksowy remont łazienki. Zakres prac obejmował:...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lipca 2015

Piotr - opinia wątek zamknięty W 100% mogę polecić usługi pana Zbyszka wszystko było ustalone z góry wstępny...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry