Neodental

Stomatolodzy

Rumia, Filtrowa 18/L2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa K. - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obslugi, cenowo - wynegocjowałam cenę do przyjęcia...
~Ewa K.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 21 lutego 2021

Ewa Mamrot - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm p. doktora Lebiedzia. Miła atmosfera, szczegółowe...
~Ewa Mamrot
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 19 lutego 2021

Artur Z - opinia wątek zamknięty Miałem wiercone dzisiaj w górnej szczęce i wypełniane, nie wiem, nie znam...
~Artur Z
-

dodano: 10 lutego 2021

Jadwiga K. - opinia wątek zamknięty neodental to najlepsza Klinika Stomatologiczna. Szczerze polecam korzystanie...
~Jadwiga K.
-

dodano: 17 grudnia 2020

AB - opinia wątek zamknięty To najlepsza klinika stomatologiczna z jaką się w życiu spotkałem. Obsługa...
~AB
-

dodano: 4 grudnia 2020

Sylwia - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam. Lekarze z ogromnymi umiejętnościami i wiedzą:)
~Sylwia
-

dodano: 4 grudnia 2020

Monika - opinia wątek zamknięty Moja przygoda z Panem dr Arturem Lebiedziem zaczęła się w piątek 13. Brzmi...
~Monika
-

dodano: 27 listopada 2020

Asia - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalne i przede wszystkim "ludzkie" podejście przy Ekstrakcji...
~Asia
-

dodano: 26 listopada 2020

Marzena - opinia wątek zamknięty Wysoki standart przemiła obsługa wspaniali fachowcy ( dr. Głodzik )
~Marzena
-

dodano: 21 listopada 2020

M.Romanowska - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z debtystow/chirurgow.dentystka do ktorej chodze...
~M.Romanowska
-

dodano: 18 listopada 2020

Aleksandra Kosowska - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez Neodental. Leczyłam się u...
~Aleksandra Kosowska
-

dodano: 17 listopada 2020

Olga - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki Neodental. Miałam okazję być...
~Olga
-

dodano: 25 września 2020

Natalia - opinia wątek zamknięty Najwyższy poziom usług, wszystko na miejscu, polecam.
~Natalia
-

dodano: 20 sierpnia 2020

Dorina - opinia wątek zamknięty Byłam już parę razy, zawsze wszystko jest dokładnie tłumaczone, a lekarze...
~Dorina
-

dodano: 30 lipca 2020

Anna - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług centrum Neodental od prawie dwoch lat. Wszystkie zabiegi:...
~Anna
-

dodano: 6 lipca 2020

Jessica - opinia wątek zamknięty Polecam dr. Kite, podejscie do pacjeta na najwyzszym poziomie :)
~Jessica
-

dodano: 6 lipca 2020

Roman - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony. Dr Kita jest w mojej ocenie profesjonalistą.
~Roman
-

dodano: 20 czerwca 2020

Marta - opinia wątek zamknięty Polecam dr Bartosz Kita. Bardzo fajne podejście do pacjenta, który panicznie...
~Marta
-

dodano: 10 czerwca 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty Nic dodać nic ująć! Szczerze polecam!
~Paulina
-

dodano: 21 kwietnia 2020

Andrzej - opinia wątek zamknięty Trafiłem tutaj z bólem pod koronką zęba. Nie mogłem wcześniej zarejestrować...
~Andrzej
-

dodano: 11 kwietnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry