Pasja Salon

Pielęgnacja zwierząt

Gdańsk, Bulońska 3A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Odwiedziłyśmy salon na jabłoniowej 21. Moja psina jak i ja zachwycona....
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Bardzo dziękuję Pani Izie za obcięcie mojego Shit tzu Borysa. Bardzo...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Super wątek zamknięty Moja Maltanka Pegi uczęszcza do salonu od dawna. Panie zawsze miłe, zabiegi...
~Iwona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lipca 2017

zachwycona wątek zamknięty Salon Pasja godny polecenia, fachowa i miła obsługa , trafnie dobierają...
~Lilla
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

Zadowolony klient wątek zamknięty Polecam salon! A w szczególności Panią Izę! Świetne podejście,...
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2017

Wystawa wątek zamknięty Ogromne podziękowania​ dla pracowników salonu ,,Pasja,, za pomoc w...
~Aneta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 czerwca 2017

Robota taśmowa wątek zamknięty Po prostu taśmociąg... pies za psem, hałas, pośpiech, duchota i ciasnota....
~Kari
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 marca 2017

Profesjonalnie wątek zamknięty Brawo dla Właściciela! Pani, która czesała i kąpała psa zrobiła to bardzo...
~Właścicielka Tegusia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 grudnia 2016

Polecam wątek zamknięty Mój roczny York miał traume po wcześniejszym fryzjerze ( Gdańsk łódzka - na...
~Kori
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 października 2016

Nazwa salonu odzwierciedla wszystko:) wątek zamknięty Serdecznie dziękujemy za rewelacyjne strzyżenie naszych pupli:) Salon PASJA...
~magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2015

Przyjazne miejsce wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym właśnie salonie. Pies został fachowo...
~Maja
-

dodano: 30 stycznia 2015

polecam :) wątek zamknięty Po wizycie w tym salonie w końcu mój pies jest porządnie umyty i wyczesany a...
~Alicja
-

dodano: 24 stycznia 2015

Profesjonalny groomer wątek zamknięty Oddałam psa do kąpieli (duży, czarny labrador) który, jak się okazało, miał...
~Karolina
-

dodano: 4 grudnia 2014

Bardzo zadowolony wątek zamknięty Po wizycie w salonie mój pies wygląda świetnie. Widać że salon jest dobrze...
~Aleksander Kłodziński
-

dodano: 3 grudnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry