Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oddział V wątek zamknięty W grudniu moja córeczka poważnie zachorowała. Na oddziale V szpitala na...
~Mama Dagny
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

Podziękowanie dla Zespołu 5 Oddziału wątek zamknięty Tak się składa, że korzystałam z pobytów w szpitalach w różnych miastach w...
~Beata S.
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 stycznia 2016

Wzorowy oddział niemowlęcy wątek zamknięty Trafiliśmy do szpitala przerażeni z niespełna miesięcznym dzieckiem. Na...
~mama Huberta i Oskara
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2016

Oddział piąty wątek zamknięty Z całego serca polecam szpital. Drodzy Rodzice! Tak fachowej,profesjonalnej...
~marituśka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 października 2015

oddział pediatr-alerg.-immun. wątek zamknięty Zgodziłam się na prowokację u1,5rocznego dziecka.Jak tylko trafiliśmy na...
~mama
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2015

Pobyt na oddziale V wątek zamknięty Byłam na tym oddziale, który powinien być stawiany za przykład jak można...
~A.Ś.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2015

Mam rodzeństwa - opinia wątek zamknięty Chce podziękować całemu odziałowi pediatryczno- alergologiczno-...
~Mam rodzeństwa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2015

Oddział V wątek zamknięty Serdecznie dziękuję wszystkim Paniom, które tak fachowo i bezproblemowo...
~MamaBartusia
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2015

oddział v wątek zamknięty oddział V zapewne zawstydzil by szpital w Leśnej Górze:) jeszcze nigdy nie...
~Aneta hinc
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2015

oddział II b budynek IV wątek zamknięty Każdemu polecam wysoka jakość badań ,bardzo dużo badań. Pani doktor Justyna...
~mama karoliny
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2015

p. Anna Partyka- najlepsza pielęgniarka pod słońcem wątek zamknięty Miałam okazję przebywać z dwójką dzieciaków na oddziale Alergii i Chorób...
~Jola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lutego 2015

Oddział pediatryczno- endokrynologiczny, oddział 6 wątek zamknięty Jestem rodzicem przewlekle chorego dziecka, w związku z czym bardzo często...
~justa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 stycznia 2015

DZIĘKUJEMY !!! wątek zamknięty Dziękujemy całemu gronu lekarzy Oddziału V a, przede wszystkim dr....
~mama Zuzi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 stycznia 2015

Oddział noworodkowo - niemowlęcy wątek zamknięty Z całego serca polecam usługi V oddziału "Szpitala na Polankach", szczególne...
~Karolina Z.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 stycznia 2015

oddział V wątek zamknięty oddział V .Świetny pediatra Pani Doktor Magdalena Neuman-Łaniec oraz Beata...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 grudnia 2014

Oddział V wątek zamknięty Obiecałam, że będę chwalić i polecać więc wychwalam i polecam wszystkie Panie...
~Mama
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 grudnia 2014

Oddział IV wątek zamknięty Chciałabym dać obiektywną ocenę akurat tego oddziału.Nie jest to hotel dla...
~Mama
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 września 2014

Dr Dagmara Kondracka-Dajnowicz wątek zamknięty Anioł nie kobieta, wyleczyła moją Córeczkę z bardzo powaznej (a nawet...
~j.balicka
9

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2009

Bardzo zadowoleni rodzice wątek zamknięty Bardzo serdecznie dziękujemy za opiekę nad naszym 2-miesięcznym synkiem!...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 marca 2014

pewna pani doktor laryngolog wątek zamknięty Nie pamiętam dokładnie jak ta pani się nazywa, w każdym razie przyjmuje w...
~Ania
6

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
121

77

wątków

do góry