Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
podziękowania dla oddziału V wątek zamknięty na oddział trafiłam z podejrzeniem zakażenia układu moczowego u mojego 2...
~Natalia i Karolek
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 stycznia 2011

Wieje obłudą!!! wątek zamknięty Otworzyłam stronę szpitała, bo chciałam na większym forum napisać, że oddział...
~ktoś
2

dodano: 20 stycznia 2009

nie polecam lekarzy z VII oddziału! wątek zamknięty Witam, byliśmy z 2,5letnim synkiem na VII oddz. alergologii z AZS, oraz z...
mama_miłoszka
-

dodano: 24 listopada 2010

Podziękowania dla Dr Kondrackiej-Dajnowicz wątek zamknięty Szczególne wyrazy szacunku dla bardzo cierpliwej i ciepłej osoby, Pani Doktor...
~młoda mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 lipca 2010

Podziękowanie wątek zamknięty Serdecznie dziękujemy za otoczenie opieką naszego synka Michałka. Zmuszeni...
~mama Michałka
-

dodano: 5 maja 2010

jestem pod wrazeniem. wątek zamknięty 18 listopada moj 15letni syn w ciezkim stanie trafil na oddzial intensywnej...
~iwona
-

dodano: 11 lutego 2010

szpital horror dla dziecka wątek zamknięty Mój synek leżal tam okolo 2 tygodnie na oddziale I w budynku numer...
~Katia
2

dodano: 7 marca 2009

SPROSTWANIE OPINII ! wątek zamknięty Wyraziłam swoją opinie o Szpitalu w poprzednim komentarzu pt."tak,szptal...
~Izabela Simińska
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 stycznia 2009

Oddział VII wątek zamknięty Jestem zbulwersowana niesprawiedliwą opinią, jaka została zamieszczona w tym...
~Mirka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 listopada 2007

REWELACYJNA OPIEKA wątek zamknięty Z pobytu w szpitalu na VII Oddziale jesteśmy zadowoleni i nie mamy złych...
~Agnieszka K.
-

dodano: 27 listopada 2007

oddzial 7 bez zastrzezen wątek zamknięty Z SERCA PLYNACE PODZIEKOWANIA DAL CALEGO PERSONELU ODDZIALU VII...
~Dorota
-

dodano: 27 listopada 2007

proszę o kontakt wątek zamknięty "mamę" proszę o kontakt na @ kamilcia84@gmail.com, druga mama z podobnymi...
~2 mama
-

dodano: 24 listopada 2007

Leczenie dla dzieci, tylko tu. wątek zamknięty Szpital "Polanki" to naprawdę specjalistyczna placówka, z godnymi zaufania...
~Viola z Gdańska
-

dodano: 24 listopada 2007

szpital horror wątek zamknięty Jeśli ktos ogląda "daleko od noszy" to wie jak ten szpital wygląda,największe...
~mama
-

dodano: 13 listopada 2007

DR Wołowska i dr Bałanda wątek zamknięty Lekarki z różnych oddziałów i obie zasługują na najwyzszą ocenę . Więcej...
~Wdzięczna mama
-

dodano: 1 listopada 2007

Szpital Pierwsza Klasa wątek zamknięty Musze przyznac ze ja osobiscie nie znam lepszego szpitala dzieciecego w...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 maja 2007

Maria - opinia wątek zamknięty Dwójka moich dzieci przebywała na oddziale dziecięcym VI, gdzie ordynatorem...
~Maria
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
121

77

wątków

do góry