Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Hipnoterapia a trauma z dzieciństwa wątek zamknięty Szczerze polecam hipnoterapie przeprowadzona przez Pana Rafała, ze względu na...
~Weronika
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 lipca 2018

Hipnoterapia wątek zamknięty Polecam Rafła zarowno jako hipnoterpaute i nauczyciela. Niesamowita...
~Dagmara
-

dodano: 5 lipca 2018

Jedyny w swoim rodzaju wątek zamknięty Polecam hipnozę w wykonaniu Rafała. Cudowne przeżycie A moje problemy...
~Nina
-

dodano: 5 lipca 2018

Zachęcam i polecam wątek zamknięty I jeszcze namawiam. Borykalem się z uzależnieniem od marihuany i pozbylem sie...
~Marek
-

dodano: 28 czerwca 2018

Kurs Hipnozy wątek zamknięty Polecam z całego serca Kurs Hipnozy organizowany przez Sempergo. Przez 14 dni...
~Renata Siek
-

dodano: 12 kwietnia 2018

super coach wątek zamknięty Rafal ma ogromna wiedze i umiejetnosci. Z duzym zainteresowaniem slucha sie...
~Pola
-

dodano: 6 kwietnia 2018

Wygrałem wątek zamknięty Po latach zniszczonych alkoholem w końcu zebrałem siły, aby poszukać...
~Marek
-

dodano: 5 kwietnia 2018

Niesamowite doznania wątek zamknięty Kłopoty z koncentracją przestały istnieć. Chandra, która towarzyszyła mi...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2018

Nadzieja umiera ostatnia... wątek zamknięty A już zacząłem wątpić i wierzyć. Porzuciłem nadzieję. O hipnozie wiedziałem...
~Robert
-

ostatnia odp. 5 lat temu

polecam wątek zamknięty Jestem uzależniony od alkoholu. U Rafała byłem bo miałem chwilę zwątpienia...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Szkolenie autohipnozy wątek zamknięty Super hiper fajne szkolenie z dużą dawką praktycznej i praktycznej wiedzy :)...
~Emila Dziubkowska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 marca 2018

szybko, skutecznie,przyjemnie wątek zamknięty kobietki polecam sesje u Fossa. Byłam, zadziałało. Efekt murowany wymarzone...
~Ewelina Gut Warszawa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 marca 2018

Nadwaga wątek zamknięty Z tym problemem borykałem się od lat. 1 sesja spowodowała, ze przestałam...
~Joanna Sz Gdynia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 marca 2018

Nowa Kaja wątek zamknięty Jako nastolatka byłam molestowania. Od tamtego czasu mocno przejadałam sie...
~Kaja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 marca 2018

pokochałam siebie wątek zamknięty Po sesjach z Rafałem zaakceptowałam siebie taką, jaką jestem naprawdę i już...
~Olka z Wejherowa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 marca 2018

pewność siebie w górę wątek zamknięty Po urlopie macierzyńskim już nie miałam ochoty wracać na etat a zająć się...
~Bogumiła Wróbel
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 marca 2018

Śmieciowe jedzenie STOP wątek zamknięty Hej hej. Człowiek się objada całe życie a nie wie, że jest sposób. Szybki,...
~Dana
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 marca 2018

Wrocilem! wątek zamknięty Na poczatku roku zostawila mnie partnerka. Nie moglem sie pozbierac. Dalem...
~Leszek K.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Dobry specjalista, wspaniała atmosfera i ten głos :) wątek zamknięty Hipnoza to jest to :) pomogła mi uwolnić od moich stanów lękowych i małej...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Po prostu dziękuję wątek zamknięty Pozbyłam się silnych lęków tak naprawdę nie wiadomo o co. Lęk przed...
~Mari
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry