Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartosz - opinia wątek zamknięty Jestem zachwycony jakością usług i obsługa personelu . Polecam
~Bartosz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 25 kwietnia 2021

Alicja córka Pana Stasia. - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuję Właścicielom ośrodka w którym mój tata przebywa 3 rok. Wyrazy...
~Alicja córka Pana Stasia.
-

dodano: 4 marca 2021

B.Hermann - opinia wątek zamknięty Jak wybrać miejsce na ostatnie lata życia dla kogoś nam bliskiego, kim z...
~B.Hermann
-

dodano: 23 lutego 2021

Katarzyna Juszkiewicz - opinia wątek zamknięty Moja Ciocia - mamy siostra - jest tam pensjonariuszka od kilku lat Jestem...
~Katarzyna Juszkiewicz
-

dodano: 19 lutego 2021

Bogumila Schwilska - opinia wątek zamknięty Witam.Chcialabym tym wpisem podziekowac calemu personelowi i szefostwu Domu...
~Bogumila Schwilska
1

dodano: 14 stycznia 2021

Hanna S. - opinia wątek zamknięty Witam, w tym domu przebywała moja mama przez miesiąc. Pozytywnie oceniam...
~Hanna S.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 kwietnia 2020

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Prowadzenie domu opieki i to w dodatku tak dużego to bardzo trudny biznes...
~Katarzyna
-

dodano: 16 marca 2020

TS - opinia wątek zamknięty Od 1 lutego br. jest tam moja mama. Jest to jedyny dom seniora w Gdyni i...
~TS
-

dodano: 3 marca 2020

Halina - opinia wątek zamknięty Bliska mi osoba, ponad 90-letnia pani, kilkukrotnie korzystała z gościnności...
~Halina
-

dodano: 12 lutego 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry