Projekt Finanse

Kredyty i pożyczki Doradztwo finansowe

Gdańsk, Królewskie Wzgórze 21

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najwyższy poziom obsługi klienta wątek zamknięty Wyjątkowa osoba. Pani Magda dysponuję olbrzymią cierpliwością. Pomimo...
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

polecam !!! wątek zamknięty Doradca finansowy godny polecenia! Osoba życzliwa i profesjonalna. Pomogła...
~Magda K.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2017

Profesjonalizm. wątek zamknięty Wielkie podziękowania dla p. Magdy. Bardzo profesjonalnie podeszła do mojej...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 września 2017

Kredyt hipoteczny wątek zamknięty Pani Magda to specjalista w swojej dziedzinie, kredyt przyznany w Banku który...
~Jakub Walkiewicz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 września 2017

Profesjonalne podejście do Klienta wątek zamknięty Pani Magda to profesjonalistka ze świetnym przygotowaniem merytorycznym....
~BW
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 września 2017

Wszystko na 6!!! wątek zamknięty Pani Magda to Doradca na 6!!! W Opolu nikt tak nie potrafił poprowadzić całej...
~Daniel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2017

Profesjoanlne usługi finansowe wątek zamknięty Jestem zadowolony z profesjonalnego doradztwo i fachowej pomocy w zakresie...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 maja 2017

Nieoceniona pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. wątek zamknięty Bardzo profesjonalne i miłe podejście do klienta. Przede wszystkim bardzo...
~Arek i Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 maja 2017

Profesjonalnie i bezstresowo wątek zamknięty Nieoceniona pomoc ze strony Pani Magdy w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2016

Rzetelność wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obsługi, rzetelność w każdym calu. Punktualność,...
~Kama
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2016

Kredyt wątek zamknięty Drodzy Państwo, pewnego dnia zadzwoniła do mnie pani przedstawiając się jako...
~iceiz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 czerwca 2016

profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo wątek zamknięty Jestem zadowolony z obsługi i z całą pewnością mogę polecić. Sprawa zastała...
~Mariusz W.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

W 100% profesjonalna obsługa. wątek zamknięty Pani Magda jest bardzo profesjonalna.Współpraca z nią to czysta przyjemność....
~Anna K.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 marca 2016

Pomoc w ubieganiu się o kredyt. wątek zamknięty Wspaniały fachowiec, profesjonalista i rzetelny doradca. Dzięki Pani Magdzie...
~Szymon
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

kredyt hipoteczny i fundusz inwestycyjny wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, kompleksowa obsługa w zakresie doradztwa kredytowegi i...
~Karol
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

pelen profesjonalizm wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejscie fachowe doradctwo dziekuje Pani Magdalenie za...
~blazej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

Kredyt gotowkowy konsolidacyjny w Deutche Banku wątek zamknięty Drodzy Panstwo, Polecam Projekt Finanse ze wzgledu na profesjonalizm,...
~Mariusz Broda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lutego 2016

Pełen profesjonalizm najszybszy kredyt jaki dostałem wątek zamknięty Firma Projekt Finanse jest bardzo rzetelną firmą Pani Magdalena dzięki...
~Błażej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lutego 2016

Współpraca wątek zamknięty Jestem w pełni zadowolona ze współpracy. Bardzo dobry kontakt, szybkość w...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry