GoAuto

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo polecam :) wątek zamknięty Rewelacja. Jazdy z Panem Wojciechem Kielbasa to coś więcej niż objeżdżanie...
~Marta
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 19 sierpnia 2018

Polecam!!! wątek zamknięty Teoria z p. Wojtkiem bardzo przystępnie przedstawiona, z humorem, ale...
~Roland Brochocki
-

dodano: 10 lipca 2018

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowałam się na naukę w tej szkole z polecenia siostry. Nie żałuje!...
~Nela
-

dodano: 7 lipca 2018

Gorąco polecam wątek zamknięty Chyba nie ma co się za dużo rozwodzić, bo właściwie wszystko jest jasne - po...
~Marcin
1

dodano: 2 lipca 2018

Nic dziwnego,że w rankingu Go!Auto zajmuje pierwsze miejsce!!!!!! wątek zamknięty Decydując się na naukę w Go!Auto sugerowałam się pozytywnymi opiniami,...
~Ewa
1

dodano: 4 lipca 2018

Szczerze polecam! wątek zamknięty Szkoła na szóstkę z plusem! Polecam z całego serca. Zajęcia teoretyczne to...
~Marta
1

dodano: 5 lipca 2018

polecam serdecznie wątek zamknięty Ciekawie i przystępnie prowadzone zajęcia teoretyczne, z dużą ilością...
~Natalia
-

dodano: 23 czerwca 2018

PROFESJONALNIE wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Rzetelna i dobrze sprzedana...
~Karolina Leszczyńska
-

dodano: 18 czerwca 2018

Moja opinia wątek zamknięty Goauto, według mnie, tętni zaje...tością. Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i...
~Grzesiek Żychski
-

dodano: 18 czerwca 2018

TO JEST TO wątek zamknięty Pan Wojtek jest wspaniałym nauczycielem. Część teoretyczna to ogromna dawka...
~ANIA
-

dodano: 24 maja 2018

Bardzo polecam! wątek zamknięty Wspaniała Szkoła! bardzo polecam zarówno teorię (jasno i przejrzyście) jak i...
~doris
-

dodano: 22 maja 2018

Pan Wojtek Kielbasa, bardzo polecam!!! wątek zamknięty To z czego zostałam zadowola, to zawsze polecam od całego serca! Miałam...
~Valeriya
-

dodano: 20 kwietnia 2018

Kurs na 6 :)) wątek zamknięty Najlepsza szkoła jazdy z jakiej usług korzystalam :)) Podeszlam do kursu na...
~M. Paluch
-

dodano: 12 kwietnia 2018

Polecam OSK GoAuto ! wątek zamknięty Zasłużone ocena 6 ! jazdy doszkalające u Pana Wojtka spowodowały że egzamin...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 marca 2018

Polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam te szkołę jazdy, po ukończeniu kursu byłam bardzo dobrze...
~Julia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 marca 2018

Profesjonalizm wątek zamknięty Bardzo żałuje, że nie trafiłam na Pana Wojciecha na początku mojej przygody z...
~Kamila
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 marca 2018

POLECAM wątek zamknięty Szkoła warta polecenia. Uczciwi i rzetelni ludzie. Polecam także...
~Radosław K.
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 stycznia 2018

Profesjonalizm, życzliwość, skuteczność wątek zamknięty Pan Wojtek K. z humorem i wielkim profesjonalizmem prowadził wykłady....
~Maciej Balonis
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 lutego 2018

Najlepsza szkoła wątek zamknięty Z czystym sercem mogę polecić go!auto. Wspaniali ludzie, którzy do każdego...
~Justyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 grudnia 2017

Szkoła nauki jazdy na 6+ wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam wszystkim tą szkołę nauki jazdy a zwłaszcza tym,...
~Ula
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 grudnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry